Een (online) popquiz als interactieve en competitieve teamactiviteit

Sluit de werkweek of teamtraining af met een ontspannen en interactieve popquiz

Header image Online popquiz - Downsouth Events - 1
De popquiz: een ontspannen en interactieve afsluiting!
 

Na een intensieve teamtraining, lange meetingdag of drukke week gevuld met afspraken is ontspanning zo belangrijk. Nog belangrijker is het om dit samen te doen. Een teamactiviteit is daarom een geweldige afsluiting van een drukke dag of aanvulling op de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Iedereen zet zich met hart en ziel in op de werkvloer. Laten ze dezelfde passie zien tijdens onze popquiz? Een competitieve strijd tussen verschillende teams met de meest uiteenlopende muziekgenres en een grote diversiteit aan vragen. Onze live muzikanten zorgen voor een ongekende en dynamische sfeer. De popquiz organiseren we niet alleen op locatie, maar ook online op afstand!

Beleef het online!

Thuiswerken, collega’s op afstand en internationale teams: bedrijven gaan voor een steeds meer moderne aanpak. De popquiz is daarom ook mogelijk als online editie. Ook hier zorgen wij voor live muziek, spetterende visuals en meeslepende interactie. De online popquiz zit daarom net zo sterk in elkaar als de offline versie. Benieuwd naar de popquiz? Bekijk dan deze video.

Ook thuis zorgen we voor de juiste sfeer

Bij een popquiz horen natuurlijk de juiste drankjes en hapjes. Op locatie vullen wij de avond altijd aan met een heerlijke borrel. Maar ook thuis creëren we een passende sfeer voor de popquiz. Zo kunnen we een pakket met bieren en hapjes verzorgen. Alles om heerlijk te ontspannen en te genieten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK