Loading...

EEN BIJZONDERE AUTORALLY VOOR HET HELE TEAM

Een strakblauwe lucht, stralende zon en de wind door de haren terwijl jullie in een prachtige klassieke auto door het Heuvelland touren… Onze autorally evenementen zorgen voor dat echte Down South gevoel. Tijdens dit bedrijfsevenement gaan jullie op weg door Zuid-Limburg op een avontuurlijke tocht. Onderweg komen jullie verborgen plekken en bijzondere activiteiten tegen. Hierbij staat teamwork, samenwerking en dichterbij elkaar komen als team centraal. Bovendien regelen wij ieder moment van de rally. Van het vastleggen van prachtige auto’s, opdrachten en enthousiaste medewerkers die jullie begeleiden tot diverse locaties, routes en een mooie prijs voor het winnende team!

RALLY ALS BEDRIJFSUITJE

Onze eventmanagers maken voor iedere rally een unieke opzet. Geen groep en dus ook geen rally is hetzelfde! Zij kijken daarbij naar de groepssamenstelling, doelen en de voorkeuren die jullie hebben. Willen jullie vooral gezellig samenkomen buiten kantoor? Of is het de bedoeling dat jullie beter samenwerken, communiceren of een ander doel bereiken? Dan passen we de rally daarop aan.

PICK YOUR RIDE!

Onze auto’s staan klaar om met jullie groep te vertrekken. Aan jullie de moeilijke taak om te kiezen met welk vervoersmiddel jullie de weg op gaan.

  • Het klassieke eendje is dé perfecte oldtimer om een autorally mee te rijden. Beleef het Heuvelland vanuit een van onze kleurrijke deux chevaux en geniet met het dak open van het eigenwijze karakter van de auto.
  • Een oude kever is nog zo’n mooi voorbeeld van een auto met karakter. Tijdens de keverrally genieten jullie niet alleen van de omgeving en de fantastische activiteiten, maar ook van jullie kever cabrio tussen de activiteiten door.
  • Een authentieke vespa biedt een heel ander perspectief dan de voorgaande oldtimers. Rijd met de hele groep een prachtige route op een karakteristieke scooter.
  • De moderne Tesla is de perfecte keuze voor een milieuvriendelijke en groene rally. Geniet van de luxe, de stijl en sfeer die deze fantastische auto met zich meebrengt.