Home » Bedrijfsevenementen
Loading...

Bedrijfs evenementen

Een sterke band opbouwen met uw collega’s is belangrijk om goed samen te kunnen werken, op elkaar in te kunnen spelen en doelen te behalen. Deze band wordt niet alleen opgebouwd op de werkvloer, maar juist tijdens andere activiteiten waarbij het gesprek niet per se over werk gaat.

Down South Events helpt om de band binnen uw team te versterken. Werk samen tijdens een middag vol humor, bouw een zeepkist en win de race tegen uw collega’s, of maak samen een lifesong met zang, instrumenten en alles wat in de ruimte aanwezig is. Onze topper is de rally, waarbij u in een eend, kever of ander bijzonder voertuig op weg gaat om te stoppen voor speelse opdrachten en heerlijke proeverijen.

Tijdens al deze activiteiten speelt fun de hoofdrol, waardoor u ongemerkt aan uw communicatie en teambuilding werkt, terwijl u uw collega’s op een andere gebied leert kennen. Sluit uw bedrijfsevenement af met een gezamenlijk diner of feest, en u zult zien dat u uw team nog beter te werk gaat.

Contact opnemen

Uitgelichte projecten

Bedrijfsfeest

Collega’s en werknemers ziet u soms vaker dan uw eigen gezin. Daarom is het ook hier belangrijk om belangrijke mijlpalen samen te vieren. Dit kan in kleinere vorm, zoals een informele bedrijfsborrel om het nieuwe jaar of kwartaal in te luiden. Maar u kunt natuurlijk ook groots uitpakken, bijvoorbeeld om een bedrijfsjubileum te vieren middels een uitgebreid personeelsfeest of klantevent. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht voor de volledige organisatie. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw bedrijfsstijl, of zelfs met een mooi thema!

Meer informatie

Internationale evenementen

Al onze evenementen zijn geïnspireerd door het Bourgondische Zuid-Limburg. Maar deze sfeer nemen we maar al te graag mee over de grens! Bent u klaar voor een grensverleggend evenement? Wij verzorgen het vervoer, verblijf, activiteiten en natuurlijk de nodige details en verrassingen. Altijd met oog op uw wensen en de doelen die u met het buitenlandse event wilt bereiken. Met een eventmanager op locatie komt u aan niets tekort!

Meer informatie

Offsite evenementen

Wordt het weer eens tijd om met uw collega’s te brainstormen, vergaderen en op nieuwe ideeën te komen? Een offsite event biedt dit en meer. Naast de nodige vergadermomenten is het namelijk ook belangrijk om tot rust te komen, op een informele manier met uw collega’s om te gaan en te werken aan uw doelen middels teambuilding. Dit alles verzorgen wij op een passende locatie in het prachtige Limburgse Heuvelland. Zo kunt u écht effectief aan uw doelen werken.
Meer informatie

Beurzen en congressen

Kennis uitwisselen, klanten updaten en uw bedrijf promoten doet u natuurlijk op een congres, beurs of jaarvergadering. Het organiseren van deze evenementen behelst veel werk, terwijl u hiernaast ook nog bezig bent met uw dagelijkse werkzaamheden en de inhoud van het evenement. Onze eventmanagers nemen de organisatie daarom geheel uit handen terwijl we dichtbij uw bedrijf en boodschap blijven. Zij ontwikkelen een concept en verzorgen de begroting, het programma, de locatie en de promotie van uw event.
Meer informatie

Retraite mind and balance

Het leven kan soms stressvol zijn, met alledaagse spanningen, deadlines die behaald moeten worden en alle verplichtingen in het privéleven. Uw collega’s zullen zich hier zeker in herkennen. Door samen deel te nemen aan een retraite gaan jullie terug naar de balans van het leven om even helemaal tot ontspanning te komen. Een bijzondere beleving waar jullie individueel, maar ook als team veel uit halen. Met de populaire en stoere aanpak van onze instructeurs zal het hele team deze beleving op prijs kunnen stellen.
Meer informatie

Militair voor een dag

Vroeg in de ochtend gaat het alarm… Kom geen minuut te laat, want ons team van ervaringsdeskundigen staat al voor u klaar. Samenwerken, grenzen verleggen en uitdagende activiteiten zorgen voor een indrukwekkende ervaring. Met de juiste aankleding worden jullie ondergedompeld in het leven van een militair. Werken jullie hard genoeg? Dan staat er aan het einde van de dag een mooie verrassing klaar!

Meer informatie

Bedank uw personeel

Uw personeel zorgt ervoor dat uw bedrijf zo succesvol is. Zij zetten zich iedere dag in, ademen de unique selling points van uw bedrijf en creëren samen een sterke basis en toekomst. Tijd om ze hiervoor te bedanken! Maar hoe doet u dit precies? Dit kan op zoveel verschillende manieren. Onze eventmanagers gaan samen met u op zoek naar een bedankje die bij u en uw personeel past. Een uniek teamevent met cadeaupakket, uitgebreide trip of spetterend bedrijfsfeest? Het kan allemaal!

Meer informatie

Rally

Tour in een prachtige klassieke auto door het Heuvelland tijdens een avontuurlijke tocht met collega’s! Onderweg genieten jullie van de mooiste plekken van Zuid-Limburg, heerlijke hapjes en uitdagende spellen. Onze enthousiaste medewerkers begeleiden ieder moment van de rally en creëren zo telkens weer een rally op maat, die aansluit bij uw team en doel. Hierbij kijken we onder andere naar de groepssamenstelling en jullie voorkeuren. Teamwork, samenzijn en volop genieten… De rally heeft het allemaal!
Meer informatie

Schapen drijven

Samenwerken en een humoristische middag: ervaar het nu! Op een prachtige plek in het Zuid-Limburgse Heuvelland zullen jullie alles leren over het leven van een schaapsherder. Jullie beginnen met een stuk Limburgse vlaai, waarna jullie direct in het diepe worden gegooid: probeer de schapen in hun hok te krijgen! Dit lijkt misschien eenvoudig, maar u zult verbaasd staan over hoe moeilijk dit in werkelijkheid is! Waarom lukt het een hond wel? Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden en maak er een compleet teamevent van!
Meer informatie

IMPRESSIE