Over ons

Complete evenementen en creatieve oplossingen

Gebaseerd op uw persoonlijke wensen en doelstellingen creëren wij een uniek plan.

Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren? Een evenement is daar perfect voor! Maar hier komt meer bij kijken dan u misschien denkt. Een locatie, personeel, catering, entertainment, activiteiten… Dit mag niet in de weg komen te staan van uw dagelijkse bezigheden. Onze eventmanagers staan voor u klaar om de organisatie uit handen te nemen. Zo kunnen wij alles regelen en hoeft u alleen nog maar te genieten.

De kleinste details maken het verschil. Bij Down South Events weten we hier alles van. Wij denken niet in hokjes, en bewandelen nooit de gebaande paden, maar gaan vol overgave en passie op zoek naar een creatieve oplossing die aansluit bij uw ideeën. Nooit een voorgeschreven programma, maar een op maat gemaakt plan waarbij we gebruikmaken van de idyllische, bosrijke omgeving die het Zuid-Limburgse Heuvelland typeert en al het moois dat de Bourgondiërs te bieden hebben.

Zo leveren wij op professionele en betrouwbare wijze hoogwaardige full concept events. Met als resultaat een unieke en zorgvuldig samengestelde beleving, uitgevoerd door onze professionele en enthousiaste medewerkers, waarbij uw gezelschap en beoogde doelstellingen centraal staan.

Bent u klaar voor een evenement op maat? Neem contact op met onze eventmanagers en laat u verrassen door ons voorstel!

CONTACT

Onze klanten aan het woord

Alweer de derde keer nu hebben we een event laten organiseren door jullie. Wat was het weer een fantastische dag! Jullie weten iedere keer zo goed in te spelen op onze groep en op wat wij willen. Maar toch worden we iedere keer weer verrast. Het was helemaal te gek. Geen doorsnee event, maar alles op een creatieve manier ingevuld. Het ontbrak ons aan niets! Volgend jaar komen we zeker weer terug.

Arcus College – Teamevent, Arcus College

Vanwege de drukte hebben wij een evenementenbureau in handen genomen om onze Grand Opening compleet te verzorgen, inclusief de promotionele marketing van onze Gouden Lepel zoekactie, de aankleding, entertainment, uitnodigingen en management. Oftewel een A tot Z. En wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen!

We hebben de volledige regie uit handen kunnen geven aan Down South Events, waarbij met veel aandacht en creativiteit de complete opening voor ons is verzorgd.

Ook hebben wij het complete management van ons bedrijf overgedragen aan Down South Events tijdens de Grand Opening. Hierdoor hebben wij maximaal kunnen genieten van het feest, en nog belangrijker, ons volledig konden richten op onze gasten en zakenrelaties.

Dit werd op een zeer professionele manier van ons overgenomen waarbij wij zelfs een kwaliteitsslag hebben kunnen maken voor de toekomst.

Wij bevelen Down South Events dan ook bij iedereen aan!

We willen jullie graag bedanken namens ons hele managementteam!

De Gouden Lepel – Opening, De Gouden Lepel

Bedankt voor het vormgeven van onze jubileumreis! De goede organisatie vooraf, het regelen ter plaatse én de flexibiliteit van Down South hebben ervoor gezorgd dat wij volop hebben kunnen genieten en de jubileumviering een onvergetelijke ervaring is geworden!

Gerlos – 40-jarig jubileum, Gerlos

Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis. Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische lunch, een top diner en een feestavond om nooit te vergeten.

In één woord: Down South, jullie zijn the best ever. Iedereen en niemand uitgezonderd kreeg de aandacht en warmte die jullie uitstraalden. De locatie in Vaals was perfect en een hele goede keuze van jullie.

Down South, jullie zijn toppers!

We zullen jullie missen! Hans en Caroliene Kronenburg

Kronenburg Group- 50-jarig jubileum, Kronenburg Group

Wat een prachtige dag! De zon scheen en de burgers waren heerlijk. Het was zo leuk om creatief aan de slag te gaan en onze eigen signature burger te ontwerpen. Alles lag mooi uitgestald op de mobiele keuken, het vuur was aan en het rook heerlijk. We hebben het echt naar onze zin gehad tijdens dit event, en praten er nog steeds over. Heel erg bedankt!

Arcus College – Burgerworkshop, Arcus College

Op de BBB Horecavakbeurs in MECC Maastricht was ik, als eventmanager van attractiepark Toverland, op zoek naar verdere aanvulling van het assortiment en leveranciers. Hier kwam ik in contact met evenementenbureau Down South Events. In eerste instantie viel mijn oog op hun mobiele keuken. Uiteindelijk heeft Down South Events ons geholpen met het organiseren van Thrill & Grill, dat het daaropvolgende jaar, in 2017, heeft plaatsgevonden.

De ondersteuning van Down South Events was fantastisch. Als eventmanager moet je constant schakelen en op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig zijn. Op het culinaire gebied van dit event was Down South Events een geweldige ondersteuning. Door de korte lijnen had ik met één persoon contact die precies wist wanneer meer personeel ingezet moet worden en wanneer ze een tandje bij moeten schakelen. Bovendien denken ze constant creatief mee om het concept nog beter uit de verf te laten komen. Op het gebied van events zat ik met Down South Events direct op één lijn, waardoor zaken snel en efficiënt werden opgepakt. Ik kijk terug op een fantastische samenwerking met een enthousiast team dat onder leiding van Giulia de neuzen de juiste kant heeft opstaan. Ik zou Down South Events dan ook zeker aanbevelen bij andere partijen die op zoek zijn naar een creatieve partner die continue met je meedenkt.

Toverland – Thrill en Grill, Toverland

De vraag naar totaalconcepten neemt toe vanuit onze klanten. Naast onze kernactiviteiten is er ook steeds meer behoefte aan de organisatie van grote bijeenkomsten, events of presentaties. Down South Events is hierin de perfecte partner. Ze zorgen er altijd weer opnieuw voor dat wij geheel ontzorgd worden. Daarnaast weten ze ons elke keer opnieuw te verrassen en feilloos aan onze wensen te voldoen waardoor wij altijd weer bij Down South Events terugkeren. We waarderen de korte lijntjes, het adequaat handelen, het meedenken en het altijd denken in oplossingen.

Het verbaast ons steeds weer opnieuw waar Down South Events zo’n groot team van bekwame, vriendelijke en aantrekkelijke mensen vandaan haalt die ons perfect vertegenwoordigen tijdens de evenementen… We zijn er enorm blij mee!

C for Charlie

Boost – Launch party, Boost

Je komt zelden zo’n goed evenementbureau als Down South tegen. Jong, dynamisch, efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Niets is te veel.

Wij – DAF – schakelden Down South in tijdens de organisatie en uitvoering van ons vocational event. Op een prachtige locatie, in the middle of nowhere bouwden ze een prachtige tent, zorgden zij voor een hapje en een drankje, werden de gasten verwelkomt door vriendelijke, ervaren hosts. Zelfs met alle last minute wijzigingen, gingen ze zeer flexibel om.

Wat ik zelf als zeer prettig ervaarde, was het feit dat ze altijd bereikbaar waren en dat er oprecht interesse werd getoond in het event, het verloop ervan en de uitvoering ervan.

Ik heb alleen maar bewondering voor Giulia en haar team. Giulia is zeer professioneel bezig met haar vak en haar hosts zijn jong, fris enthousiast. Met Down South wordt je op alle vlakken ontzorgd . Precies wat je nodig hebt als je een event draait. Dan moet je je focussen op de essentiële dingen en de rest moet je kunnen overlaten aan derden.

Tip van één opdrachtgever aan een toekomstige opdrachtgever: geef Giulia de ruimte om met je mee te denken en dan kom je tot zeer creatieve, leuke ideeën die uitmonden in een topevent.

DAF

DAF Trucks – DAF Trucks experience, DAF Trucks

Voor het feest ter ere van ons 20 jarig jubileum en presentatie van ons nieuwe logo heeft Down South vanaf het begin meegedacht over het totaalconcept van deze avond. Wat opvalt is het oog voor detail en out-of-the-box ideeën waar Giulia en haar team zich sterk in onderscheiden. Daarnaast hebben de hostessen gezorgd voor een bijzonder gastvrije ontvangst van onze gasten.

Mede door Down South hebben wij een prachtige avond neergezet en vele complimenten ontvangen.

Demo Productions

Demo Productions – Launch party, Demo Productions

Van een plan naar een GROOTS nachtzoendiner! Deze avond gaat voor onze Ronald McDonald Huizen Limburg de boeken in als uitzonderlijk succesvol. We maken een diepe buiging voor de organisatie van zowel Down South Events, Ler de Boer als Black Label hotels, Martin Hendricks en hun teams.

Alles werd uit handen genomen, van de uitnodigingen tot het ontvangst, van de entertainment tot de voortreffelijke diners, geheel ontzorgend en stijlvol. Beide partijen hebben de organisatie van het diner geheel kosteloos aangeboden, waarvoor onze warme dank.

Dit noemen we ondernemen met het hart op de goede plek.

Namens de Ronald McDonald Huizen Limburg,
Thea Coolen, manager Kindervallei
Margo de Kock, manager Huis Maastricht

Paviljoen aan de Maas, Paviljoen

Na een voorspoedige thuisreis zijn we weer terug in Zwitserland en weer gewoon aan het werk. We hebben in de auto uitgebreid kunnen napraten over ons prachtige feest. Van onze gasten krijgen we enorm veel leuke reacties. Iedereen is echt super enthousiast en nog aan het nagenieten.

Heel erg bedankt voor jullie organisatie en inzet op de dag zelf.

Jullie hebben een hartstikke leuk team met mensen die allemaal zeer professioneel, betrokken en enthousiast werken, zonder op de voorgrond te treden.
We waren ook heel blij met de locatie Altembrouck. Goede keuze. Personeel van Altembrouck was ook zeer hulpvaardig en vriendelijk. Vooral de oudere heer die er bij was heeft een bijzondere positieve indruk achtergelaten!

Martine & Bas – Trouwjubileum, Martine & Bas

Op 22 september 2018 heeft Down South onze bruiloft gerealiseerd op locatie Kasteel Commanderie in Voeren (BE).

Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen, en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum zijn moeten verkassen naar een andere locatie… zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met Down South Events… EN DAT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!!!

Down South heeft onze bruiloft binnen 1,5 week volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie. Alles is naar wens uitgevoerd, van aankleding tot catering… noem het maar allemaal op!

Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad in deze 1,5 week… Zelfs tijdens de “grote dag“ zelf was niks te gek!!

Plotseling kwam daar regen… maar meteen werd er door Down South geschakeld, kregen onze gasten een paraplu en binnen 20 minuten was de hele setting aangepast..

Down South heeft enorm veel bijgedragen aan onze dag… welke SUPERIEUR was!!!

Via deze weg willen wij Down South dan ook enorm bedanken voor de fantastische organisatie!!! EEN AANRADER als je op zoek bent naar een bedrijf welke zich 200% inzet voor hun klanten en continu meedenkt / schakelt op basis van omstandigheden!

Giulia & het hele team van Down South… Jullie waren TOP!

Kevin & Kyra – Bruiloft, Kevin & Kyra

Mede dankzij jullie en jullie gehele team van Down South Events kunnen we met veel plezier terugblikken op een onvergetelijk feest! Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht. Tot en met de visjes in de bar, om maar een leuk detail te noemen…

De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

We zullen nog lang nagenieten…
Nogmaals bedankt!
Peter & Jeannette

Damen – Privéfeest, Damen

Down South team