Home » Culinaire evenementen » Proeverij
Loading...

DRANK & FOOD: PROEF ER OP LOS!

Proef de fruitige noten in uw wijn, de helende kruiden uit de natuur en stevige whisky tijdens een van onze proeverijen. Tijdens een proeverij op uw of onze locatie maakt u kennis met nieuwe dranken, kruiden en hapjes. U leert de diverse smaken in uw wijn kennen en de verschillende functies van kruiden uit het Limburgse Heuvelland. Tijdens een tapasproeverij proeft u verrassende hapjes, en tijdens een gin-, bier- en whiskyproeverij leert u uw eigen voorkeur kennen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Onder professionele begeleiding gaat u een middag of avond genieten! Onze biersommelier werkt al jaren met bieren, brouwt ze zelf en weet er zoveel over te vertellen. Onze vinoloog zult liefde voor wijnen op u overbrengen. Niet alleen zullen de begeleiders u veel leren over hetgeen dat u proeft, u zult tevens een uitgebreid antwoord krijgen op al uw vragen. Zo heeft u niet alleen een heerlijke proeverij, maar leert u ook nog eens veel nieuwe weetjes!

PROEVERIJ ALS AANVULLING OP UW EVENEMENT

Een proeverij kunnen we organiseren als een op zich staande activiteit. Dit kan zelfs op uw eigen locatie. Maar we kunnen er ook een heel evenement van maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke kruidenwandeling door de natuur met een gids die u alles leert over de kruiden die jullie tegenkomen. Hierna nemen jullie plaats om de kruiden zelf te proeven. Of een uitgebreide rondleiding door een wijnkelder of wijngaard in Maastricht, waarna jullie zelf de wijn mogen drinken?

Contact opnemen

Expertises