Covid 19

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus neemt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) diverse maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Blijf zoveel mogelijk thuis, houd afstand tot anderen en zorg voor goede hygiënemaatregelen. Als evenementenbureau staat de gezondheid van onze deelnemers en werknemers voorop. We volgen de nieuwsberichten over het coronavirus dan ook op de voet en houden ons aan de maatregelen.

Laten we daarom vooral niet doen alsof er niets aan de hand is, maar wel naar de toekomst kijken. Veel klanten vragen ons nu al om mee te denken over hoe ze straks weer op gepaste wijze van start kunnen en ogen gaan. Na weken thuis, contact op afstand en een andere manier van werken is het belangrijk om hierbij stil te staan. Zoek een passende invulling voor dit moment, het is namelijk niet vanzelfsprekend!

OOK WIJ ZIJN DANKBAAR ALS WE WEER MOGEN DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN!

Voor velen van ons heeft de business letterlijk stil gestaan, voor anderen was het hollen zonder omkijken. Voor deze ongelofelijke toppers komt er een tijd om terug te kijken op een bizarre periode.

De één kiest voor uitbundig en over de top: ‘’We willen onze klanten en leveranciers straks laten zien dat we er weer zijn door middel van een cliënt event’’. De ander kiest juist voor een stijlvol ingetogen ‘dankjewel’: ‘’Keihard gewerkt maar we zijn er zeker nog niet. We bedanken ons team voor hun inspanning en zijn blij dat we weer samen aan de slag kunnen!’’

De kleine details, een mooi gebaar of een evenement met impact en een ervaring om nooit te vergeten. Deze tijd vraagt om meedenken over passende oplossingen. Leg uw vragen voor aan een van onze eventmangers om samen de juiste invulling te bepalen. Ook informeren zij u graag hoe wij omgaan met de veiligheid, hygiëne en de gepaste 1,5 meter (wat ons betreft 2 meter). Down South Events helpt u graag, juist in deze tijd!

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze eventmanagers.

NIEUW BELEID: WE KRIJGEN STEEDS MEER RUIMTE!

Vanaf 1 juli zijn weer nieuwe versoepelingen mogelijk, waardoor er in de komende maanden weer veel meer mogelijkheden zijn. Onderstaand een duidelijk overzicht van de aanpassingen. Zo ontstaan ook steeds meer mogelijkheden om evenementen te organiseren. Mocht u twijfelen over uw evenement en of dit georganiseerd kan worden binnen de geplande richtlijnen, neem dan contact op met onze eventmanagers. Zij helpen u graag verder!

Tijdens onze evenementen dragen we zorg voor ieders gezondheid middels opgestelde maatregelen. Voor ieder evenement stellen we daarom een apart protocol op. Tevens hebben wij een algemeen protocol opgesteld. Deze kunt u hier vinden.