Home » Privé evenementen
Loading...

Privé evenementen

De belangrijkste momenten in het leven maakt u maar één keer mee. De bruiloft van uw dochter, een gouden jubileum of een speciale verjaardag of viering. Down South Events begrijpt dat deze momenten belangrijk voor u zijn, en wij helpen graag mee om er een nog mooiere herinnering van te maken. Samen met u gaan we op zoek naar de beste invulling van uw evenement, zodat deze geheel voldoet aan uw wensen.

Maar niet alleen de organisatie van uw evenement wordt uit handen genomen. Ook tijdens het evenement zelf zullen we ieder moment voor u klaarstaan. Zo verzorgen wij de food en drank, helpen onze valet boys met het parkeren, vormen wij het aanspreekpunt van uw event en verzorgen wij de uitnodigingen, perfect passende aankleding en decoratie, de hospitality en nog veel meer!

Of wat dacht u van een weddingplanner, die gedurende het organiseren van jullie bruiloft en tijdens de trouwdag aan jullie zij staat en helpt met alles: een prachtige locatie, gedetailleerd thema en zo veel meer. Nooit een van tevoren opgezet plan, maar een op maat gemaakte dag waardoor uw gasten nog lang napraten over uw unieke bruiloft! Wilt u graag uw eigen netwerk inzetten bij het organiseren van de trouwerij? Onze weddingplanner houdt hier rekening me en zal alles voor jullie coördineren.

Zo dragen wij er zorg voor dat niet alleen uw gezelschap, maar ook u volledig kunt genieten van de festiviteiten en compleet wordt ontzorgd. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar om uw jubileum, teamevent, familiedag, verjaardag of babyborrel te organiseren!

Contact opnemen

Uitgelichte projecten

JUBILEUM

Mijlpalen moeten gevierd worden! Dat geldt zeker ook voor een belangrijke verjaardag, huwelijksjubileum, kinderfeest of ander jubileumfeest. Natuurlijk wilt u zich tijdens de viering van zo´n heuglijk feit volledig op uw gasten richten, zonder constant rond te rennen en alles te organiseren. Daar zijn wij namelijk voor. Down South Events stemt het feest geheel af op uw wensen, met alles erop en eraan. The sky is the limit! Zo kunt u ook volop genieten en in het zonnetje worden gezet.

Meer informatie

BABYBORREL

Eindelijk kunt u die kleine in uw armen houden! Natuurlijk wilt u hem of haar aan de hele wereld laten zien. Een babyborrel is daar de perfecte gelegenheid voor. Tijdens een kraamfeest in stijl ontvangt u alle kraamvisite in één keer. Gezellig, feestelijk en genoeg tijd voor moeder en kind om bij te komen van de bevalling. Natuurlijk wilt u tijdens de babyborrel zoveel mogelijk tijd doorbrengen met uw gasten. Onze eventmanagers nemen u daarom het hele feest uit handen en verzorgen dit van organisatie tot uitvoer.
Meer informatie

WEDDINGPLANNER

De mooiste dag van jullie leven! Een bruiloft kent zoveel verschillende aspecten en mogelijkheden. We begrijpen het helemaal als jullie door de bomen het bos even niet zien. Of hebben jullie misschien wel een heel duidelijk beeld van jullie trouwdag? Wat het geval ook is, onze weddingplanners verzorgen de hele dag van begin tot eind, en voldoen hierbij volledig aan jullie wensen. Zo organiseren zij full concept bruiloften compleet met een prachtige ceremonie en een spetterend feest.
Meer informatie

RALLY RIJDEN

Beleef het ultieme Down South gevoel tijdens een van onze signature rally’s! In een klassieke auto op weg door het prachtige Heuvelland waar jullie op de mooiste plekken worden opgewacht door enthousiaste medewerkers en bijzondere spellen. Dat is toch volop genieten! Iedere rally wordt op een unieke manier opgezet zodat deze volledig aansluit bij jullie groep en voorkeuren. Zelfs het vervoer kunnen we aanpassen. Gaan jullie voor een karakteristieke eend of kever, authentieke vespa of toch een moderne Tesla?
Meer informatie

VERBLIJF EN BELEEF LIMBURG

Bourgondisch genieten: de Limburgers weten er alles van. Ontdek dit Bourgondische leven en de Limburgse gastvrijheid tijdens een uniek verblijf in het Heuvellandschap! Down South Events zorgt voor een mooie accommodatie die aansluit bij jullie wensen, de leukste activiteiten voor jong en oud en natuurlijk heerlijke catering om tijdens jullie verblijf van te genieten. Waar u ook van houdt, onze eventmanagers zorgen ervoor dat u heerlijk ontzorgd wordt en volledig kunt ontspannen. Ook ideaal als vrijgezellenfeest, familieweekend of andere mooie gelegenheid!
Meer informatie

AFSCHEIDSDIENST

Het verlies van een dierbare zorgt voor een moeilijke tijd waarin u samen met degenen om u heen dit verdriet moet verwerken. Wij weten dat uw hoofd gedurende deze periode niet staan naar het tot in details organiseren van een geschikte en sfeervolle afscheidsdienst, koffietafel of andere vorm van samenzijn. Daarom nemen wij dit graag uit uw handen. We verzorgen een herdenking die past bij het delen van herinneringen, samenkomen met familie en vrienden, en het nemen van afscheid.
Meer informatie

FAMILIE- & VRIENDENUITJES

Geniet samen met de hele familie of vriendengroep van de leukste uitjes voor jong en oud! Voor ieder gezelschap hebben we wel een passende activiteit. Houdt u van actie? Dan zijn de mountainbiketocht of Highland Games perfect. Of ga voor een uitgebreide autorally, dat is sowieso een hele dag genieten! Genieten van het Limburgse landschap? De workshop schapen drijven is altijd een succes. Maar we hebben nog veel meer mogelijkheden. Lees verder of neem contact met ons op!

Meer informatie

SOULTRAVEL

Wat wilt u, wat is uw passie en hoe blijft u de rust in uzelf bewaren? Dit en meer leert u tijdens Soultravel. Een team van professionals begeleidt u tijdens diverse workshops en trainingen. Leer meer over frequenties en hoe deze uw ziel beïnvloeden, kom tot uzelf tijdens yoga en weet wat u eet tijdens een workshop voedingsleer. Dit en meer ervaart u tijdens een luxe weekend in het Limburgse Heuvelland. Neem tijd voor uzelf en ga op Soultravel.

Meer informatie

IMPRESSIE