Home » Culinaire evenementen
Loading...

Culinaire evenementen

Een bruiloft rond een prachtig gedekte tafel met een schitterende taart, een lopend buffet met kleine hapjes om te delen met familie of een sit-down diner om van te genieten met collega’s. Wij weten dat heerlijk eten en drinken het middelpunt is van veel mooie herinneringen. Uw evenement kan draaien om eten en drinken tijdens bijvoorbeeld onze burgerworkshop, waarbij u uw signature burger ontwerpt, of de wijnproeverij, waarbij u de meest bijzondere wijnen ontdekt. Maar ook onze culinaire toevoegingen maken uw evenement net iets specialer. Denk bijvoorbeeld aan onze conceptdames die uw gasten voorzien van een drankje of verrassend dessert uit hun bubbelrok. Of een foodtruck die ervoor zorgt dat uw gezelschap mag genieten van bijzondere streekproducten. Wij tillen uw evenement naar een hoger niveau met onze culinaire oplossingen!

Contact opnemen

Uitgelichte projecten

Kookworkshop

Wie wordt de nieuwe topchef? Ontdek het tijdens een van onze unieke kookworkshops! Strijd in teams om de prijs voor de beste burger, leer een diner te maken van Limburgse streekgerechten of ontwerp een signature cocktail. Of kies voor een van de andere vele mogelijkheden! De kookworkshop kan plaatsvinden op uw locatie of op een locatie die wij voor u verzorgen. Denk aan een rustiek landhuis of een prachtige buitenlocatie!

Meer informatie

Proeverij

Maak kennis met nieuwe dranken, kruiden en hapjes tijdens een van onze proeverijen. Onder professionele begeleiding leert u de subtiele tonen van wijn, bier of whisky kennen of de functies van kruiden die u tegenkomt in de Limburgse natuur. Onze specialisten weten honderduit te vertellen over al dat u proeft, maar er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Loopt u het water al in de mond? Boek dan een proeverij of maak er een dagvullend event van!
Meer informatie

Concept catering

Een origineel culinair concept: daar bereikt u zeker uw doel mee! Samen met u gaan we op zoek naar een concept dat past bij u en uw doelgroep. Denk aan een markt met lokale producten en live cooking, een walking dinner met thematische rode draad en meer. Catering, personeel, foodtrucks, Ofyr, mobiele keuken: alle benodigdheden worden door ons geregeld. Zo kunnen u en uw gezelschap volledig ontspannen en genieten.
Meer informatie

Thema catering

Breng het thema van uw evenement echt tot leven met de juiste thematische catering. Geheel afgestemd op het thema creëren we een passende culinaire invulling. Onze chefs kunnen hiervoor zelfs een uniek menu opmaken. Verwonder uw gasten én hun smaakpapillen door ze volledig onder te dompelen in het thema van uw evenement. Een zomers festival met cocktailbar en foodtrucks, Oktoberfest met bierpullen en bijpassende hapjes of vrolijke 80’s snacks? Het kan allemaal!
Meer informatie

Culinaire gastvrijheid

Zet direct de juiste toon met onze hosts en hostesses. Gastdames en -heren die op professionele wijze uw gasten verwelkomen met een hapje en een drankje. Uiteraard sluit hun kleding, styling en visagie naadloos aan bij de look en feel van uw event en uw bedrijf. Een gastvrij visitekaartje waar uw gasten zeker nog lang over zullen napraten. Uiteraard kunnen onze hosts en hostesses ook worden ingezet voor het verstrekken van informatie, uitdelen van goodiebags en meer.
Meer informatie

IMPRESSIE