Home » Online evenementen » Online muziekworkshop
Loading...

ZIT ER NOG MUZIEK IN JE TEAM?

Muziek verbindt. Maak tijdens de muziekworkshop niet alleen muziek, maar ook een persoonlijke connectie waardoor jullie als team dichter bij elkaar komen. Dit gevoel vertalen jullie in een lied, met als resultaat een eigen lifesong! Zelfs collega’s met een minder muzikaal gehoor zullen bijdragen aan een geweldig eindresultaat. Van de muziekworkshop kunnen wij een teamtraining met diepgang maken die we afstemmen op uw wensen.

EEN ONLINE MUZIEKWORKSHOP MET VERRASSEND RESULTAAT

Hoe verbinden mensen met elkaar als samenkomen geen optie is? Music is the answer! Tijdens onze online muziekworkshop gaan jullie samen aan de slag. Wees creatief, doe een beroep op jullie muzikale skills en neem thuis geluid op. Het eindresultaat? Een lied dat jullie team verbindt!

RAAK GEÏNSPIREERD DOOR JULLIE VOORGANGERS

Nieuwsgierig geworden? Luister hier naar een voorbeeld van een fantastisch resultaat van onze muziekworkshop!

RAAK LOST IN MUZIEK MET DEZE UITDAGENDE TEAMACTIVITEIT

Liever op een andere manier met muziek aan de slag? Lost in Music is een verbindende teamactiviteit! Een interactieve en muzikale mix van muziekfragmenten, intro’s, videoclips en nog veel meer. Een geweldige teamactiviteit die ook heel eenvoudig online uit te voeren is. De geweldige algemene opdrachten bieden ook genoeg afwisseling voor deelnemers die iets minder bekend zijn met de muziekwereld. Zo is deze teambuilding game voor iedereen geschikt. Met uw team verzamelt u muzieknoten door ludieke vragen en opdrachten te volbrengen. Creëer jullie eigen Stairway to Heaven, verzamel de meeste muzieknoten en win Lost in Music! Dit alles wordt natuurlijk mooi afgerond tijdens een hilarische finale.

Contact opnemen

Expertises