DOWN SOUTH TEAM – ANNE

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Down South Events onderscheidt zich van andere evenementenbureaus doordat de evenementen vanuit het perspectief van de klant georganiseerd worden, waardoor iedere klant een stressloos event beleeft. Met een ontzettend goed oog voor detail en kwaliteit biedt Down South Events altijd de ultieme ervaring, half werk is ons niet bekend. Het team is goed op elkaar afgestemd, klein en gezellig. Dit maakt de ervaring voor de klant des te beter.

Down South Events is het beste in het verrassen van de klant met een complete ervaring waarin kwaliteit en detail de hoofdrol spelen. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vele aandacht die aan het team besteed wordt, zodat wij onderling goed op elkaar kunnen inspelen.

Ik draag bij aan het Down South team doordat ik flexibel inzetbaar ben en altijd klaar sta wanneer hulp nodg is. Mij kunnen ze volledig vertrouwen in het correct en enthousiast uitvoeren van mijn taken. Ik zet me altijd volledig in voor zowel bekende als nieuwe taken. Deze taken zijn tot nu toe horecabediening, hostess en activiteitenbegeleider. Dit doe ik allemaal even graag, zolang ik er maar voor kan zorgen dat onze klanten een geweldige ervaring hebben.

Het leukste evenement waar ik bij heb geholpen kan ik eigenlijk niet kiezen. Immers, ieder evenement waar ik tot nu toe heb gewerkt was super gezellig. Werken op de evenementen van Down South Events voelt nooit als werken. Als we op een feest werken, is het voor ons ook een feestje. Ook wanneer ik in de bediening sta en dus constant aan het rennen ben, maken het gezellige team en de tevreden klanten het harde werken meer dan goed!

Anne – Eventmanager