DOWN SOUTH TEAM – DO

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Hoi! Ik ben Dominique Grosjean. 37 Jaar gelukkig getrouwd en papa van Jenna.

Ik ben Trainer / coach bij DSE en onder andere met ervaringsleer en MapsTell ben ik van meerwaarde voor team en individu.

Ik heb Giulia 10 jaar geleden leren kennen op de beurs in Eindhoven waarnaar we direct zijn overgegaan op tastbare samenwerking.

Ik ervaar het vanaf moment 1 als enorm super fijn. Kritisch zijn en kwaliteit bieden zijn onze overeenkomsten. Down South zet de absolute puntjes op de i en verzorgt alle randvoorwaarden waardoor ik de trainingen met volle aandacht geven kan. Dit is ook feedback die we terugkrijgen waar ik trots op ben.

Inmiddels ben ik ook collega van het Down South team, ik hoop vooral van meerwaarde te kunnen zijn ook voor mijn maatjes in het team, kameraadschap geef ik gratis weg! Dit omdat mijn defensie ervaringen er best wel wat zijn en ik ook de andere kant van de wereld gezien heb. Wat wij als team doen voor klanten is grandioos, ik voel me dan ook als een vis in het water om als kameraad van meerwaarde te zijn.

Het beste event wat ik ooit heb mogen meemaken is denk ik Qurios jongstleden, maar eigenlijk wil ik van de gelegenheid gebruik maken om aan te geven dat de 1 op 1 gesprekken met alle teamleden en de trainingen mentale weerbaarheid met de honden waar Max onder andere over mee kan praten mij het meest waardevol zijn. Ik voel me absoluut gewaardeerd in het team door elk individu sparaat, DANKJULLIEWEL daarvoor!!!

Op naar de volgende 10 jaren samen werken!

Do – Coach en trainer