DOWN SOUTH TEAM – VINCENT

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Down South Events is uniek door eigenaresse Giulia. Haar kracht is een concept te verkopen waarin de klant haar moet vertrouwen, waarbij ik het geweldig vind hoe ze telkens weer de verwachtingen van de klant weet te overtreffen!

Alles is mogelijk bij Down South Events! Hoe last minute je ons ook inschakelt, hoe gedetailleerd of juist blanco je wensen zijn: de klant is zorgeloos en het Down South team zorgt voor elk detail. In een tijd waarin bedrijven zich zorgen maken over de werkhouding van de huidige generatie valt Down South Events zeker op. Het team bestaat uit stralende en gepassioneerde medewerkers die op niks anders focussen dan de klant een onvergetelijke tijd te bezorgen.

De afwisseling van mijn taken maakt het moeilijk deze te omschrijven. Door de open en groeiende houding is het mogelijk om op zeer diverse gebieden binnen de werkzaamheden en het team waardevol te zijn. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld de voorbereiding van een evenement als eventmanager, of binnen het team op de dag van het evenement zelf. Mijn bijdrage vindt daardoor deels plaats op het gebied van meedenken met klanten en de visie voor de toekomst van Down South Events en anderzijds knallen tijdens een evenement.

Het gaafste evenement vind ik een programma waarbij een klant blijft overnachten. De band met de klant en de momenten waarop de klant verrast wordt met details komen dan het meeste tijd zijn recht. In mijn beleving voelt de klant dan echt op hoeveel momenten wij alles tot in de puntjes voorbereid hebben en ’s avonds laat maar ook ’s ochtends vroeg weer vol enthousiasme voor ze klaar staan. Hierdoor is ook de organisator van de groep echt ontzorgt en kan deze zelf ook genieten van het evenement.

Vincent – Eventmanager