Home » Privé evenementen » Jubileum
Loading...

EEN JUBILEUM? DAT MOET GEVIERD WORDEN!

Mijlpalen viert u met vrienden en familie. Van een 80-jarige verjaardag maakt u een memorabel moment en van een trouwjubileum een spetterend feest. Samen staat u stil bij hetgeen u viert en alle mooie momenten die geweest zijn en nog komen. Tijdens zo’n verjaardagsfeest, huwelijksjubileum, kinderfeest of ander jubileumfeest is het zo belangrijk om u volledig op uw gasten te kunnen richten, zonder dat u te maken heeft met enige organisatiestress. Down South Events neemt uw volledige evenement uit handen en zal een viering neerzetten die op maat is gemaakt voor u en uw gezelschap.

Uiteraard wordt de organisatie van uw jubileumviering geheel afgestemd op uw wensen. Kiest u voor een knalfeest met ludiek thema dat wordt doorgevoerd in de aankleding, dresscode en huisstijl? Een jubileumweekend met uiteenlopende activiteiten en een afsluitend diner? Of misschien wel een stijlvolle cocktailparty in uw eigen tuin? Wij zorgen voor een totaalconcept met alles erop en eraan.

EEN GESLAAGD JUBILEUM VAN BEGIN TOT EIND

We beginnen met samen brainstormen om een plan op papier te krijgen. Misschien heeft u zelfs al een moodboard met ideeën. Daarna gaan onze creatieve eventmanagers aan de slag met het organiseren van dit maatwerk event. Zij zijn gespecialiseerd in het opzetten van feesten en evenementen op uw of een externe locatie, maar besteden eveneens veel aandacht aan de voor- en nazorg. Zo kunnen ze een huisstijl ontwerpen, uitnodigingen versturen en een website opzetten met meer informatie en de mogelijkheid voor de gasten om hun aanwezigheid door te geven. Maar ook na het evenement wordt gezorgd voor het opruimen, uitdelen van goodiebags en bedankjes en het verdelen van gemaakte foto’s en de aftermovie.

DE JUISTE AANKLEDING EN ENTERTAINMENT MAKEN UW EVENEMENT AF

Een Sweet Sixteen behoeft andere aankleding en entertainment dan de viering van een Abraham of Sarah. Passend bij uw locatie, stijl en thema gaan we op zoek naar de perfecte decoratie voor uw evenement. De juiste versiering, meubilair en verlichting zetten de perfecte sfeer neer. Maar ook passend entertainment zorgt voor een evenement waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Denk hierbij aan een DJ en live muziek, maar ook aan een clown, goochelaar, workshop, fotobooth en nog veel meer!

VIER FEEST ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Uw jubileumviering zou niet compleet zijn zonder de juiste catering. Gedurende het evenement zorgen we voor de juiste hapjes en drankjes, eventueel geserveerd door onze professionele hostesses die helemaal passen bij het thema! Ook bij een diner houden we rekening met uw wensen en behoeftes. We verzorgen heerlijke walking barbecues vanaf onze Ofyr, themagerelateerde buffetten en sitting dinners met een grote diversiteit aan heerlijke gerechten. Maar ook de ver-jaardagstaart mag zeker niet missen!

CADEAUTIP

Uitgenodigd voor een jubileum en nog op zoek naar een uniek en bijzonder cadeau? Doe een evenement cadeau! De leukste herinneringen maak je samen. Geef daarom een leerzame workshop, interessante proeverij of een andere hilarische activiteit cadeau. Neem contact met ons op voor leuke ideeën en mogelijkheden.

Contact opnemen

Privé evenementen