PROJECT babyborrel June

De trotse ouders van baby June waren op zoek naar een totaalconcept voor de huisstijl, geboortekaartjes en babyborrel van hun prachtige nieuwe dochter. Zij hebben dit persoonlijke project aan ons toevertrouwd, met als resultaat een eigen logo en huisstijl dat doorgevoerd werd in de babyborrel en de toekomst!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Toen de naam van baby June bij de trotse ouders bekend was, hebben ze ons dit persoonlijke project toevertrouwd. Voorafgaand aan de babyborrel wilden ze een logo, beeldmerk en sfeer vertalen naar een eigen huisstijl. Deze hebben wij vervolgens ontwikkeld. Uiteraard was privacy hierbij van belang, niemand mocht de naam of stijl te weten komen!

Na ontwikkeling van de huisstijl hebben we dit doorgetrokken naar het geboortekaartje en een website, die specifiek gemaakt werd voor deze babyborrel. De website werd niet alleen informatief, belangrijk was ook dat het hele concept hier tot leven kwam en dat het functioneerde als uitnodiging voor de gasten. Hier konden ze zich aanmelden voor de babyborrel en bleven ze op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De focus van de babyborrel was op het samenzijn van familie en vrienden en natuurlijk kennis maken met de baby. Wij hebben de organisatie voor de babyborrel geheel op ons genomen. De logistieke activiteiten, zoals bijhouden hoeveel gasten komen en na afloop alle foto’s op de website plaatsen, maar ook de decoratie en aankleding in diverse stijlen en sferen hebben wij verzorgd. Het gecreëerde logo werd doorgevoerd in de hele babyborrel en was te zien op vaasjes, de taart en de aankleding. Mede hierdoor werd een totaalconcept bereikt.

De website blijft staan en is een groeidocument voor de toekomst. De volgende verjaardagen worden wederom door ons georganiseerd. Afhankelijk van de leeftijd en het karakter van het kind wordt het thema bepaald. We kijken al uit naar een verjaardag geheel in de stijl van het circus of de dierentuin!

IMPRESSIE