PROJECT Damen – privéfeest

Damen Transport bestond 25 jaar! En dat moest gevierd worden. Niet alleen het bedrijf zelf was jarig, maar ook de eigenaren hadden wat te vieren: zij werden beiden 50 jaar. We hebben een groot feest georganiseerd waar ook wij nog lang van zullen nagenieten!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Na het eerste persoonlijke gesprek was het al snel duidelijk voor Peter en Jeannette: wij waren hét eventbureau dat de gehele organisatie op zich moest nemen. En met alle plezier. Ook ons team kijkt nog met veel plezier terug op dit event!

Bij de organisatie van het feest ter ere van het 25-jarig bestaan van de zaak en de 50ste verjaardag van zowel Peter als Jeannette, zijn we begonnen met het inventariseren van hun wensen. Hierna hebben we – al zeggen we het zelf – de perfecte combinatie gecreëerd van sfeer, aankleding, entertainment en food!

Een complete organisatie tot aan het letterlijk afsluiten van het huis en het stofzuigen van de heg die vol hing met slingers!

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Mede dankzij jullie en jullie gehele team van Down South Events kunnen we met veel plezier terugblikken op een onvergetelijk feest! Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht. Tot en met de visjes in de bar, om maar een leuk detail te noemen…

De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

We zullen nog lang nagenieten…
Nogmaals bedankt!
Peter & Jeannette

IMPRESSIE