Project De Gouden Lepel

De opening van een nieuw restaurant, dat moet gevierd worden! De organisatie van de feestelijke opening van De Gouden Lepel hebben wij van begin tot eind, van marketingplan tot management, geheel overgenomen.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Events met meerwaarde en impact! Dat is niet alleen waar we sterk in zijn, maar waar partners en klanten ons met veel liefde en plezier voor aanbevelen. Tijdens de verbouwing van upcoming restaurant Gouden Lepel was ook dit het geval!

Na een eerste intakegesprek hebben wij een plan geschreven waarin wij een aantal marketingdoelstellingen formuleerden en hebben we het draaiboek voor de opening compleet gemaakt. Essentieel was de uitstraling, aankleding en ontzorging voor, tijdens en na het event.

De opening ging van start met een marketingactie, de uitnodigingen, de aankleding, de decoratie, en vervolgens hebben wij het management gedurende de opening overgenomen waardoor gehele ontzorging gerealiseerd werd!

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Vanwege de drukte hebben wij een evenementenbureau in handen genomen om onze Grand Opening compleet te verzorgen, inclusief de promotionele marketing van onze Gouden Lepel zoekactie, de aankleding, entertainment, uitnodigingen en management. Oftewel een A tot Z. En wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen!

We hebben de volledige regie uit handen kunnen geven aan Down South Events, waarbij met veel aandacht en creativiteit de complete opening voor ons is verzorgd.

Ook hebben wij het complete management van ons bedrijf overgedragen aan Down South Events tijdens de Grand Opening. Hierdoor hebben wij maximaal kunnen genieten van het feest, en nog belangrijker, ons volledig konden richten op onze gasten en zakenrelaties.

Dit werd op een zeer professionele manier van ons overgenomen waarbij wij zelfs een kwaliteitsslag hebben kunnen maken voor de toekomst.

Wij bevelen Down South Events dan ook bij iedereen aan!

We willen jullie graag bedanken namens ons hele managementteam!

IMPRESSIE