Project Description

Home » Project » Kevin & Kyra – Bruiloft

PROJECT Kevin & Kyra – Bruiloft

De locatie van een bruiloft zegt veel over de sfeer van de dag. Kevin en Kyra hadden anderhalve week voor hun trouwdag geen locatie meer. Toen ze met dit probleem bij ons terecht kwamen, hebben wij alles gedaan om het paar de mooiste dag van hun leven te bezorgen!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Met nog maar anderhalve week te gaan voor hun grote dag, kwamen Kevin en Kyra bij ons terecht met een groot probleem: ze hadden geen locatie! Er is geen uitdaging waar wij voor uit de weg gaan, en zodoende zijn wij meteen aan de slag gegaan.

Wij vinden het belangrijk dat een evenement geheel naar de wensen van onze klant wordt uitgevoerd. Daarom hebben wij in de toeloop naar de grote dag veel contact gehad met Kevin en Kyra, zodat we konden inspelen op hun voorkeuren.

Door een paar tandjes bij te schakelen hebben wij binnen anderhalve week wij voor het gelukkige paar en hun familie en vrienden een gehele bruiloft georganiseerd! Niet alleen voorafgaand aan de bruiloft hebben we ons best gedaan een prachtige dag te organiseren, ook op de dag zelf hielden we de touwtjes in handen zodat het bruidspaar volledig kon genieten!

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Op 22 september 2018 heeft Down South onze bruiloft gerealiseerd op locatie Kasteel Commanderie in Voeren (BE).

Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen, en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum zijn moeten verkassen naar een andere locatie… zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met Down South Events… EN DAT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!!!

Down South heeft onze bruiloft binnen 1,5 week volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie. Alles is naar wens uitgevoerd, van aankleding tot catering… noem het maar allemaal op!

Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad in deze 1,5 week… Zelfs tijdens de “grote dag“ zelf was niks te gek!!

Plotseling kwam daar regen… maar meteen werd er door Down South geschakeld, kregen onze gasten een paraplu en binnen 20 minuten was de hele setting aangepast..

Down South heeft enorm veel bijgedragen aan onze dag… welke SUPERIEUR was!!!

Via deze weg willen wij Down South dan ook enorm bedanken voor de fantastische organisatie!!! EEN AANRADER als je op zoek bent naar een bedrijf welke zich 200% inzet voor hun klanten en continu meedenkt / schakelt op basis van omstandigheden!

Giulia & het hele team van Down South… Jullie waren TOP!

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten