Project Arcus College

Ieder jaar is het Arcus College op zoek naar een verrassend event, en ieder jaar komen ze wederom bij ons terecht. Een signature burger maken tijdens onze burgerworkshop, dat is zeker wel verrassend!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Het gezelschap komt aanlopen op het zonovergoten terras van Vaalsbroek. De mobiele keuken ligt vol met verse producten. Kruiden, groente, en nog veel meer om de heerlijkste burgers te maken. Na een uitleg gaan ze van start! Wat voor kruiden wil je in de burger? Dat is even moeilijk kiezen! Als de burgers klaar zijn worden ze belegd met verse streekproducten. En de saus mogen we natuurlijk ook niet vergeten.

We hebben de collega’s van het Arcus college weer volledig ontzorgd en verrast. Een succesvolle dag, waarbij gezelligheid en fun, maar ook teamwork en innovatie naar voren kwam.

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Wat een prachtige dag! De zon scheen en de burgers waren heerlijk. Het was zo leuk om creatief aan de slag te gaan en onze eigen signature burger te ontwerpen. Alles lag mooi uitgestald op de mobiele keuken, het vuur was aan en het rook heerlijk. We hebben het echt naar onze zin gehad tijdens dit event, en praten er nog steeds over. Heel erg bedankt!

IMPRESSIE