Project BBB

De BBB beurs in beursgebouw het MECC in Maastricht biedt ieder jaar de mogelijkheid voor horecaprofessionals om elkaar te ontmoeten en met elkaar een nog betere en culinaire toekomst tegemoet te gaan. Centraal op deze beurs staan eveneens de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca, en culinaire optredens van gerenommeerde chefs.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Jaarlijks nemen wij deel aan de BBB Beurs in het MECC Maastricht als standhouders die het horecasegment binnen en buiten Zuid-Limburg een culinaire beleving laten proeven. In samenwerking met diverse partners laten wij zien hoe je het verschil kunt maken en een bepaalde sfeer kunt neerzetten met behulp van licht, geluid, meubilair, aankleding en uiteraard het culinaire aspect. Door de jaren heen vormt dit de rode draad, met belangrijke attributen als onze bubbelrok en luxe uitgeruste mobiele keuken. Toch zorgen we ook iedere keer voor een nieuwe setting en vernieuwende sfeer.

Naast onze stand, zijn wij ook mede organisator van het BBB plein waar vier verschillende werelden worden weergegeven. Wij zetten onze hostesses in om dit concept te benadrukken, en de gasten te enthousiasmeren en te informeren over de verschillende werelden. Van high class culinaire concepten tot liquids in het horeca segment en van wilde en verse producten tot kassasystemen en administratieve materialen. Onze dames vormen het aanspreekpunt.

IMPRESSIE