Project Description

Home » Project » Beluga – Hostesses

Project Beluga

The European Fine Art Fair (TEFAF) is een toonaangevende jaarlijkse beurs voor kunst en antiek. De standhouders op de Tefaf hechten waarde aan public relations en willen hun gasten graag de ultieme beleving meegeven. Zo ook tweesterrenrestaurant Beluga.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Gedurende de Tefaf hechten standhouders veel waarde aan public relations in de vorm van een event. Gasten van de Tefaf werden ontvangen in sterrenzaak Beluga van Hans van Wolde. Zij werden ondergedompeld in een beleving van gastronomie, unieke foodconcepten en hoogstaande culinaire ontdekkingen. Gezien deze speciale omstandigheden wilde hij gasten op een andere en exclusieve manier ontvangen tijdens een borrel met aansluitend een weergaloos Tefaf diner. De gasten werden daarom welkom geheten door onze hostesses. Dit warme welkom ging gepaard met een bubbelrok en een mooi glas champagne. Eveneens serveerden onze hostesses een mooie Limburgse parel met een smaakexplosie uit.

Tijdens dit evenement werden de hostesses ingezet voor het verwezenlijken van beleving en gastvrijheid. Onze hostesses zijn perfect voor het inzetten tijdens events om gasten welkom te heten, een rode draad van beleving tot stand te brengen en brand promotion te verwezenlijken voor bijvoorbeeld een merk of nieuwe smaken.

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten