Project Description

Home » Project » Gerlos – 40-jarig jubileum

Project Gerlos

Wat maakt ons werk zo bijzonder? Elke dag is weer een beetje anders, maar ondertussen blijven we zo lekker “Down South”. Wat dit betekent? We bieden gasten een beleving waarbij maatwerk en een veelzijdig programma centraal staat. Of dit nu in het Bourgondische Zuiden plaatsvindt of ver buiten onze landgrenzen, hier gaat ons evenementenhart sneller van kloppen.

Onderdeel van deze beleving is dat het werk achter de schermen ook achter de schermen blijft. Juist dat maakt ons werk zo leuk! Hoe wij alle materialen, decoratie, mensen en artiesten op de juiste plek krijgen blijft een raadsel voor onze gast. Aan hun enkel de taak om onbezorgd te genieten.

Na een eerste persoonlijk gesprek met onze klant gaat dit werk achter de schermen meteen van start. Op kantoor draaien onze radertjes nog even verder en komen we meteen tot mooie ideeën. Deze keer mochten we brainstormen over een wel heel mooi event: een trip naar het mooie Gerlos om een bedrijfsjubileum te vieren! De bestemming was bekend, het programma mochten wij invullen.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Bij het organiseren van het evenement lag de focus op kwaliteit, de diversiteit binnen de groep en de veelzijdigheid qua programma waarbij de saamhorigheid en sfeer centraal stonden en leading waren.

De vrijheid en ruimte die we kregen om onze creativiteit voor deze buitenlandse reis de vrije loop te laten zorgde ervoor dat we daadwerkelijk konden doen waar we goed in zijn: de juiste mensen op de juiste plek zetten. Of dit nu gaat om een reis naar het prachtige Italië, het avontuurlijke Afrika of het bergachtige gebied met vele slingerwegen die deze gasten tot in Gerlos brachten.

Onze concepten en draaiboeken gaan tot in de kleinste details, maar juist het afwijken van deze plannen tijdens ons programma zorgt ervoor dat onze gasten vertrokken als ambassadeurs en zelfs vrienden van Down South Events!

Dit klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar wat hield het programma nu daadwerkelijk in? Voor 60 gasten organiseerden we 8 programma’s verdeeld over 5 dagen met jubileumdiner en feestavond om de prachtige mijlpaal van het 40-jarig bestaan te vieren!

Een tour met gidsen door de ongerepte natuur, een citytrip naar Innsbruck met sprankelende momenten voor alle zintuigen, skilessen, wellness en yoga faciliteiten, skiën op alle niveaus en voor de liefhebbers zelfs de mogelijkheid om een extreme beleving te ervaren. Van de eerste keer op latten tot de eerste sneeuw happen buiten te pistes om. En natuurlijk een knallende afsluiting met fakkeltocht naar een originele almhut met meeslepende artiesten en onze culinaire Ofyr beleving on the side.

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Bedankt voor het vormgeven van onze jubileumreis! De goede organisatie vooraf, het regelen ter plaatse én de flexibiliteit van Down South hebben ervoor gezorgd dat wij volop hebben kunnen genieten en de jubileumviering een onvergetelijke ervaring is geworden!

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten