Project Description

Home » Project » Toverland – Thrill en Grill

Project Toverland

Attractiepark Toverland organiseert evenementen speciaal voor kleinere bedrijven. In de zomer van 2017 vond de Thrill & Grill Party plaats: een BBQ feest in Caribische sferen. Een combinatie van zomerse geuren, heerlijk eten én met je collega’s gillend in de achtbaan.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Dé specialiteit van attractiepark Toverland is natuurlijk de gasten vermaken met spannende achtbanen en andere geweldige attracties. Een van onze specialiteiten is het culinair verwennen van onze gasten. Deze twee specialiteiten kwamen samen tijdens de Thrill & Grill party!

Wij hebben onze eigen foodconcepten, maar houden er zoals bij ieder event van om out of the box te denken. Om gasten op een andere manier te prikkelen. Tijdens de Thrill & Grill hebben we verschillende stands opgezet die elk bemand werden door ons eigen personeel. De stands lieten de gasten eten proeven uit verschillende culinaire werelden. De mobiele keuken vormde het hart van onze opzet. Hier werden producten gesneden en verdeeld over de verschillende stands.

De samenwerking tussen Down South Events en Toverland resulteerde in een culinaire reis door het park, eindigend met een geweldige feestavond!

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Op de BBB Horecavakbeurs in MECC Maastricht was ik, als eventmanager van attractiepark Toverland, op zoek naar verdere aanvulling van het assortiment en leveranciers. Hier kwam ik in contact met evenementenbureau Down South Events. In eerste instantie viel mijn oog op hun mobiele keuken. Uiteindelijk heeft Down South Events ons geholpen met het organiseren van Thrill & Grill, dat het daaropvolgende jaar, in 2017, heeft plaatsgevonden.

De ondersteuning van Down South Events was fantastisch. Als eventmanager moet je constant schakelen en op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig zijn. Op het culinaire gebied van dit event was Down South Events een geweldige ondersteuning. Door de korte lijnen had ik met één persoon contact die precies wist wanneer meer personeel ingezet moet worden en wanneer ze een tandje bij moeten schakelen. Bovendien denken ze constant creatief mee om het concept nog beter uit de verf te laten komen. Op het gebied van events zat ik met Down South Events direct op één lijn, waardoor zaken snel en efficiënt werden opgepakt. Ik kijk terug op een fantastische samenwerking met een enthousiast team dat onder leiding van Giulia de neuzen de juiste kant heeft opstaan. Ik zou Down South Events dan ook zeker aanbevelen bij andere partijen die op zoek zijn naar een creatieve partner die continue met je meedenkt.

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten