Project Stressbestendig leven

School, werk, kinderen, familie, vrienden, huishouden… Het leven kan behoorlijk veel van u vragen. De stress die dit oplevert staat aan de basis van veel gezondheidsklachten – zowel mentaal als lichamelijk. Tijdens de lezing ‘Stressbestendig leven’ deelde een gerenommeerde expert kennis over de relatie tussen voeding en stress.

Een stressbestendig lichaam

Een sterk onderwerp om het nieuwe jaar mee te beginnen! Niet alleen vertelde de expert wat de impact van stress is, maar ook met welke simpele aanpassingen de luisteraars het lichaam stressbestendig kunnen maken. Dit kan binnen één week al effect hebben en op de langere termijn zelfs ziektes herstellen. Het publiek ging naar huis met een mooi pakket aan nieuwe perspectieven en praktische benaderingen.

Zet stappen richting een gezondere toekomst

De wisselwerkingen tussen leefstijlveranderingen en voeding aan de ene kant, en stress en (chronische) ziekten aan de andere kant was een van de belangrijke thema’s. De kracht van voeding werd verkend als een belangrijk hulpmiddel voor een gezond en vitaal lijf. Maar hoe pak je dit aan? Met enkele effectieve voedingsstrategieën en natuurlijke benaderingen werden de luisteraars geïnspireerd om aan een gezondere en stressbestendige toekomst te werken.

IMPRESSIE