Home » Bedrijfsevenementen » Beurzen en congressen
Loading...

UW CONGRES, BEURS OF JAARVERGADERING IN ONZE HANDEN

Uw jaarlijkse doelstellingen bereiken is voor een groot deel afhankelijk van een sterk team, merk en netwerk. Dit bouwt u niet op door dag in, dag uit op kantoor te zitten, maar door naar buiten te treden. Door kennis over uw vakgebied op te doen en informatie uit te wisselen tijdens een interessant symposium of congres en gebeurtenissen uit te wisselen en doelen te stellen voor de toekomst tijdens een jaarvergadering. Maar ook door uw netwerk kennis te laten maken met uw bedrijf en merk tijdens een levendige beurs en uw team optimaal te laten samenwerken tijdens een teammeeting. Het organiseren van elk van deze evenementen behelst veel werk, waar u naast uw dagelijkse werkzaamheden niet veel tijd voor heeft. Wij verzorgen een complete en professionele bijeenkomst, geheel aansluitend bij uw wensen en doelstellingen.

VAN BRAINSTORMSESSIE TOT EVALUATIE

Het hele evenement wordt door ons opgepakt. Dit omvat onder meer onderstaande onderdelen. Mocht u graag geïnformeerd willen worden over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze eventmanagers.

  • Voorbereiding en inspiratie. We wijzen één eventmanager en aanspreekpunt aan u toe. Samen bespreekt u alle wensen en mogelijkheden voor uw evenement. Onze eventmanagers houden altijd rekening met uw visie en doelstelling bij het organiseren van het evenement.
  • Conceptontwikkeling. Door middel van de geplande bijeenkomst wilt u graag een bepaald doel behalen. Door het evenement op de juiste manier neer te zetten zorgen wij ervoor dat de doelstellingen behaald worden. Onze eventmanagers werken daarom een concept uit met een onderwerp en thema, verzorgen het gehele projectmanagement en zorgen ervoor dat het evenement aansluit bij de doelgroep.
  • Begroting. Door het creëren van een begroting wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn en welke onderdelen voor u het belangrijkste zijn. Dit wordt uiteraard in overleg gedaan.
  • Programma invulling. Zonder programma is er uiteraard geen evenement. Aansluitend bij uw visie verzorgen wij de juiste sprekers, leveranciers, exposanten en standhouders. Ook verzorgen wij passend entertainment.
  • Locatie. Het slagen van uw evenement is voor een groot gedeelte afhankelijk van de locatie. De sfeer moet passen bij uw doel en de locatie moet groot genoeg en goed bereikbaar zijn. Als behoefte is aan een overnachting regelen wij tevens het hotel en verdere verblijf. We kiezen een passende evenementenlocatie voor uw congres, beurs of conferentie. Uiteraard kunnen we ook bij u op locatie een evenement organiseren. Tevens zorgen wij voor passende aankleding, decoratie, licht en geluid.
  • Een gastvrije aanpak. Niet alleen de organisatie wordt door onze eventmanagers uit handen genomen. Ons professionele personeel is gedurende het hele evenement op locatie om alles in goede banen te leiden. Denk hierbij aan hostesses in thema die de gasten ontvangen, standbemanning, barpersoneel en valet.
  • Promotie. De organisatie staat. Nu moeten de deelnemers nog geïnformeerd worden. We verzorgen de gehele marketing van het evenement. Dit begint met het creëren van een geschikte website en huisstijl, verzenden van uitnodigingen en verwerken van RSVP’s, en wordt doorgevoerd in het beheren van social media en overige communicatie, regelen van fotografie en videografie, ontwikkelen en uitgeven van goodiebags en meer.
  • Draaiboek. Door een overzichtelijke tijdsplanning, checklist en stappenplan wordt het hele team geïnformeerd en is de opzet van het evenement voor iedereen duidelijk.
  • Evaluatie. Na afloop van het evenement verzorgen wij tevens de gehele nazorg, het betalen van de leveranciers en een evaluatie.

PROFESSIONELE VIRTUELE OPLOSSING

Sluit een online bijeenkomst geheel aan bij uw doelgroep en manier van werken? Dit vraagt om omdenken, aanpassen en schakelen. Hier denken wij graag in mee. Onze virtuele conferentie en live communicatiemogelijkheden zijn efficiënt, snel en voorzien van geavanceerde techniek. Bovendien blijven wij ook online doen waar we goed in zijn: de identiteit van uw organisatie doorvoeren op alle mogelijke manieren. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de deelnemers deze beleving op een persoonlijke manier blijven ervaren.

Schakel in via elk mogelijk device en ervaar een betrokken manier van communiceren door middel van professioneel geregisseerde online communicatie. Bovendien dragen onze speciale custom pakketten bij aan de beleving. Denk hierbij aan een totaalconcept inclusief dezelfde achterwanden, live video en schakelingen tussen diverse locaties. Hierbij blijft uw bedrijfsidentiteit en team telkens centraal staan.

Contact opnemen

Expertises