Home » Bedrijfsevenementen » Offsite event
Loading...

COMPLETE ONTZORGING TIJDENS HET PERFECTE BEDRIJFSUITJE

Waarom wilt u een offsite event organiseren? Wilt u werken aan bepaalde doelstellingen, en een boodschap meegeven aan het team tijdens een unieke belevenis? Kiezen jullie ervoor samen te kijken naar het verleden en de toekomst? Of wilt u juist bij elkaar komen met de hele afdeling op een andere locatie dan jullie kantoor, voor diverse activiteiten en heerlijk eten? Welke reden u ook heeft, wij zorgen dat met uw teamuitje het voorgenomen doel wordt bereikt!

EEN COMPLEET OFFSITE EVENT

De volledige offsite events die wij organiseren bestaan uit verschillende onderdelen:

  • Vergaderarrangement om uw doelen te bespreken en te bereiken. Wij verzorgen een locatie in het Limburgse Heuvelland met genoeg ruimtelijke inspiratie om tot nieuwe ideeën te komen. Inclusief alle benodigdheden en heerlijke catering.
  • Locatie en overnachting zodat jullie met het hele team lang genoeg samen zijn voor het formele én informele gedeelte van jullie event. Leer van elkaar, maar leer elkaar ook beter kennen tijdens een verblijf op een van onze prachtige locaties.
  • Activiteiten met effect die geheel worden aangepast op jullie doelen en behoeftes. Zo zorgen we voor het nodige fungehalte, terwijl jullie ook altijd een zinvolle les mee naar huis kunnen nemen.

KIES VOOR EEN NEXT LEVEL TEAM EVENT

Onze teambuilding activiteiten hebben altijd meerwaarde. Dat vinden wij immers belangrijk. Niet alleen een leuk evenement met een dag genieten van het samenzijn, maar ook spectaculaire en effectieve activiteiten die nog lang nadreunen in hun impact op jullie team. Zulke perfecte bedrijfsevenementen zijn bijvoorbeelde het stoere Militair voor één dag, de gastronomische Burgerworkshop en onze adembenemende helidroppingen. Of kies voor een training door professionele instructeurs die ervaring hebben opgedaan in defensie.

EEN BEDRIJFSEVENT VOOR IEDEREEN

Direct vanaf het eerste contact met één van onze eventmanagers wordt vastgesteld wat het doel van jullie teamdag is, wat de groepssamenstelling is, waar jullie interesses liggen en welke evenementen jullie eerder al hebben gedaan. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag! Ligt jullie voorkeur bij een culinaire en competitieve workshop, een diverse rally of sprankelend themafeest? Onze eventmanagers kiezen een evenement dat dicht bij jullie team ligt, maar zijn ook niet bang jullie uit te dagen en te verrassen!

Contact opnemen

Expertises