Home » Bedrijfsevenementen » Retraite mind and balance
Loading...

KOM TOT RUST TIJDENS ONS MIND AND BALANCE RETRAITE

Zijn de dagen lang, druk en stressvol? Lijdt het team hieronder? Dat vraagt om het terugvinden van de balans in hoofd en lichaam. Ons Mind and Balance retraite is dé oplossing bij uitstek voor het hele team. Word weer helemaal zen tijdens een sessie waarbij alles draait om balans en ontspanning. Zeker geen stoffig retraite, maar een populaire en stoere aanpak die aansluit bij een healthy lifestyle van sterke carrièremannen en -vrouwen. Create the best state of mind!

PROFESSIONELE BEFELEIDING

De mind and balance sessies worden begeleid door professionele instructeurs met jarenlange ervaring. Zij bieden een resultaatgerichte les aan, waarbij nadruk wordt gelegd op de punten die jullie willen verbeteren. Dit leidt tot een ervaring die ook tijdens uw werk balans biedt. Met als resultaat een comfortabel gevoel, een gebalanceerd lichaam en hoofd en meer efficiëntie op de werkvloer.

LOCATIE IN HET ZUID-LIMBURGSE HEUVELLAND

Het retraite vindt plaats op een prachtige, landelijke locatie in hartje Zuid-Limburg. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van de natuur om u heen. Tijdens de sessies wordt gebruikgemaakt van de bijzondere omgeving, zodat u met een uitgerust hoofd en lichaam fris aan een nieuwe werkweek kunt beginnen.

Contact opnemen

Expertises