DOWN SOUTH TEAM – GIULIA VINKEN

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Down South Events creëert unieke concepten waarbij alles aankomt op maatwerk. Geen bestaande programma’s of invullingen gebaseerd op een thema, maar een blanco blad dat compleet wordt ingevuld in samenwerking met onze klant. Rekening houdend met doelstellingen, wensen of branding ontwikkelen wij het perfecte maatpak. Daarnaast denk ik dat ons team misschien wel de belangrijkste spil is binnen de organisatie van onze events. Ons team wordt gevormd door een hechte club mensen die naadloos op elkaar aansluiten en allemaal met hun eigen kwaliteiten een enthousiasme en sfeer creëren die voor onze klant absoluut onbetaalbaar is.

De creativiteit en flexibiliteit van Down South Events zorgen continue voor de beste klantbeleving met meerwaarde. Vaak ontstaan tijdens de ontwikkeling of het formuleren van de doelstelling de meest gekke ideeën. Wat is nu leuker dan om daar gehoor aan te geven? Een van onze unique selling points is dat ons team bestaat uit een groep met barbapapa’s en -mama’s. Hebben we een boot op de planning, maar blijkt een vliegtuig beter op zijn plaats, dan zorgen wij voor dat vliegtuig! Wij houden niet vast aan een bestaand programma of invulling, maar verrassen onze klanten met steeds een beetje anders! Elke dag veranderen wij, maar ondertussen zijn we ontzettend Down South gebleven.

Als eigenaresse van Down South Events geloof ik enorm in ‘de juiste mensen op de juiste plek’. Samen hetzelfde doel nastreven en een heerlijke werksfeer te creëren, die voelbaar is voor onze klanten. Mijn verantwoordelijk is met name het eerste klantcontact en het inventariseren van de wensen en de doelstellingen. Vervolgens vertaal ik deze samen met het team naar een uniek concept waarna ik ook tijdens het event aanwezig ben voor de uitvoering hiervan. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relatie met bestaande partners en leveranciers.

Soms is het zo gaaf om terug te blikken op events die we hebben georganiseerd en gedraaid. We hebben nog geregeld contact met klanten voor wie we de grotere projecten georganiseerd hebben. Zij hebben hun volledige vertrouwen in onze handen gelegd, wat vaak resulteert in een goede band. Wanneer een klant niet alleen hun vertrouwen, maar ook problemen in onze handen legt, dan is dat misschien wel het grootste compliment wat we kunnen krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de vreselijke brand bij Chateau Neercanne. De dag erna kregen wij een telefoontje met de vraag of wij hen willen ondersteunen. Hier kwam alles samen, waardoor het voor mij een van de mooiste opdrachten was.

‘Omdenken’ is misschien wel het beste woord voor deze opdracht. Creëren en faciliteren, waarbij alles aankwam op snelheid, creativiteit en flexibiliteit. Of het nu ging om 6:00 ’s ochtens of om 23:00 ’s avonds, ons team stond klaar om er samen met het team van Neercanne een succes van te maken. Twee bedrijven smolten samen voor de beste klantbeleving. Ondanks een hele vervelende reden kijkt iedereen hier nog met veel plezier op terug.

Giulia Vinken – Eigenaresse