DOWN SOUTH TEAM – LIEKE

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

De formele/informele aanpak van Down South Events maakt de werkwijze zo uniek: professioneel, maar wel op een prettige, persoonlijke manier. Het enthousiasme, de vele mogelijkheden, het Bourgondisch Limburgse gevoel, de omgeving en evenementenlocaties vormen samen geen standaard programma. Down South Events stemt juist met de klant af waar de wensen liggen en probeert deze te realiseren door een passende activiteit en locatie te vinden.

Dit maatwerk op Bourgondische wijze komt naar voren in de landelijke omgeving waar gebruik van wordt gemaakt, de details waaraan wordt gedacht en het heerlijk eten en drinken – vaak streekproducten – die in het programma worden verwerkt. Down South Events bestaat uit een enthousiast en vrolijk maar ook professioneel team met toppers van bazen die deze sfeer zo goed neer weten te zetten en slim gebruik maken van hun sterke netwerk!

Kort opgesomd zijn mijn taken binnen Down South Events de informele benadering naar klanten, gezelligheid, opruimen en sorteren, letten op de details en zorg dragen dat alles netjes uitziet en uit blijft zien, decoreren, bediening en activiteiten uitleggen en begeleiden.

Tijdens mijn werk bij Down South Events ben ik bij verschillende bijzondere evenementen geweest. Een circus-verjaardag waarbij alles tot in detail bij het thema paste, tot de bijpassende act in de vorm van een goochelaar aan toen, met lekker eten en drinken en een mooie locatie. Een grotfeest op de prachtige locatie van Chateau Neercanne, waarbij alles uitgebreid en tot in de puntjes geregeld was. Uitjes met diverse stops en activiteiten met scooters en eendjes, gebruikmakend van teamwork, het Limburgse landschap en Bourgondische streekproducten. De babyborrel van June, met indrukwekkende details: de uitnodiging, website, het logo, bedankje, de decoratie, locatie en het eten en drinken. En ga zo maar door!

Lieke – Eventmanager