DOWN SOUTH TEAM – MAX

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Via een stageplek ben ik bij Down South Events terechtgekomen, en natuurlijk blijven hangen! Persoonlijk zie ik mijn taken niet als werk. Down South is namelijk als een familie die ik zelf heb gekozen. Met heel veel plezier samen verzorgen wij voor de gasten een zo leuk mogelijke beleving!

Down South Events is uniek omdat elk evenement telkens tot in de details op maat wordt gemaakt. Iedere persoonlijke wens van onze gasten wordt aangepakt. Ik heb al veel mooie evenementen mee mogen maken, maar sta er steeds weer versteld van hoe mooi en professioneel een evenement wordt opgezet. De beste kwaliteit van Down South Events vind ik het hechte en goed functionerende team dat samen veel plezier heeft.

Iedereen heeft zijn sterke punten binnen het team. Zelf probeer ik met mijn sociale vaardigheden iedere gast die bij ons verblijft zich thuis te laten voelen. Met mijn vrolijke instelling en drang tot entertainment voeg ik passie en plezier aan de gezelligheid toe.

Het is lastig om te benoemen wat het beste event is dat ik heb mogen meemaken, maar persoonlijk vind ik het gaafste evenement dat wij gedraaid hebben het privéfeest bij familie Damen in de achtertuin. Hier heb ik aan één stuk genoten van mijn werk als barman achter de prachtige Ofyr BBQ (mijn passie). De ontzettend mooie decoratie, goede muziek en hechte groep maakten dit feest compleet.

Max – Eventmanager