DOWN SOUTH TEAM – MICHELLE

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Bij Down South Events draait het echt om the experience. Je wordt met veel liefde en warmte ontvangen door Giulia, Ler en het team. Zij doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Als medewerker sta je daarom met veel plezier voor ze klaar als een evenement gepland staat. Ieder evenement is er weer iets nieuws om te ontdekken, of dit nu een locatie, activiteit of samenwerking is. Dit maakt werken bij Down South Events zo leuk: het is altijd anders!

Door een gezonde mix van het unieke Limburg en het op maat maken van een evenement worden evenementen van ongekende hoogte gecreëerd. Voor ieder wat wils. Door met passie en plezier een evenement te plannen en uit te voeren komt de echte Down South beleving sterk naar voren.

Af en toe over een smalle zandweg of door een bos moeten gaan is niet onbekend tijdens de evenementen. De unieke en mooie locaties liggen meestal ook niet naast de begaande weg. Down South Events weet de mooiste locaties eruit te halen en op een gepaste manier binnen een evenement te plaatsen!

‘Ontdekken, beleven, genieten’ omschrijft Down South Events perfect, want tijdens een evenement doe, voel en zie je niks anders dan deze drie mooie woorden!

Michelle – Eventmanager