DOWN SOUTH TEAM – MYRA

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

De klant staat centraal. Dat maakt Down South Events zo speciaal voor mij. Uiteraard is dit een doel, een way to live by van meer organisaties dan deze alleen. Echter, zoals Down South Events het doet, heb ik een bedrijf nog nooit zien doen. Down South Events organiseert evenementen op een heel persoonlijke manier en maakt er een prioriteit van om elk evenement zoveel mogelijk op de klant af te stemmen, zonder pretentieus te worden maar juist op een prettige, informele manier met iedere klant om te gaan. Af en toe met een grap en een lach, maar op de juiste momenten juist onzichtbaar terwijl toch alles goed geregeld blijft.

Zeker niet onbelangrijk is dat bij ieder evenement en elke activiteit, of dit nu een vriendenuitje of teamevent is, de omgeving en al het rustieke Bourgondische dat Limburg te bieden heeft in acht wordt genomen.

Mijn taken bij Down South Events zijn klantcontact en tekstuele communicatie. Als u naar Down South Events belt is de kans groot dat u mijn stem hoort als de telefoon wordt opgenomen. Maar ook uw mail beantwoord ik graag. Ik help klanten graag met al hun vragen en verzorg met alle liefde een passend voorstel voor ieder evenement. Een andere taak en passie voor mij is de tekstuele communicatie. Dit houdt in dat ik de teksten voor onder andere de website en de voorstellen voor klanten schrijf, teksten verbeter en zo nodig vertaal naar of van het Engels.

Een van de eerste grote Down South evenementen waar ik bij aanwezig ben geweest, was een bedrijfsevenement van Kronenburggroup. Dit is me goed bijgebleven omdat ik zo onder de indruk was van de organisatoren van dit evenement, die ervoor zorgden dat de klanten meer kregen dan wat ze gevraagd hadden. Het hele evenement was tot in de puntjes georganiseerd, van de juiste versiering tot mooie dagprogramma’s waarvan een kopie op iedere hotelkamer werd verzorgd. De organisatoren van Down South Events wisten precies hoe ze met de gasten om moesten gaan en hoe ze alles perfect konden organiseren zonder overduidelijk aanwezig te zijn. Ik zie er naar uit nog veel evenementen als deze mee te mogen maken!

Myra – Eventmanager