DOWN SOUTH TEAM – NANCY

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Down South Events is erg uniek, omdat écht de nodige aandacht wordt geven aan een evenement waar wij voor werken. We zorgen dat een evenement aan niks ontbreekt. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, van uitstraling tot hostesses.

In tegenstelling tot andere bureaus is Down South Events echt bezig met de kwaliteit. Zo kiezen zij, in mijn geval bijvoorbeeld, zorgvuldig de hostesses uit die zij neerzetten bij een evenement. Een goede hostess heeft niet alleen een verzorgd uiterlijk; ze is ook erg vriendelijk. Het gaat namelijk om het totaalpakket en niet enkel of het werk goed wordt uitgevoerd. Hier zijn andere evenementenbureaus vaak minder mee bezig.

Zelf ben ik als hostess werkzaam bij Down South Events. Ik zorg dat gasten van een event hartelijk ontvangen worden de informatie krijgen die zij nodig hebben. Ik ben erg sociaal en niet bang om een praatje te maken, dus dit past erg goed bij mij.

Ik heb nog niet erg veel voor Down South Events kunnen werken, maar ik vind ieder evenement dat georganiseerd wordt heel erg leuk. Ondanks dat de taken die van mij verwacht worden erg verschillen, is de opdracht over het algemeen hetzelfde: bezig zijn met de gasten. Ik voel me dan ook overal erg prettig bij.

Nancy – Eventmanager