DOWN SOUTH TEAM – STIJN

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Kort omschrijven wat Down South Events uniek maakt gaat simpelweg niet. Dat moet je ervaren. Voor elk evenement wordt de wens van de klant vertaald naar originele activiteiten op unieke locaties. Er wordt bij alles moeite gestoken in beleving en sfeer. Niets is te gek. We denken pro-actief mee met klanten en maken van obstakels creatieve mogelijkheden. Werken bij Down South Events voelt daarom ook niet echt als werken!

Down South Events blinkt uit in de creativiteit die wordt ingezet bij het organiseren van activiteiten en het vinden van unieke locaties. Tijdens evenementen wordt moeiteloos aangepast aan de omstandigheden. Het persoonlijke contact met klanten is een van de belangrijkste prioriteiten en beste kwaliteiten van Down South Events.

Met mijn enthousiasme tijdens evenementen weet ik telkens weer voor gezelligheid te zorgen. Voor de klant, maar ook zeker binnen het Down South team. Ik draag zorg voor het vroegtijdig signaleren van problemen en deze zo mogelijk te voorkomen of aan te pakken.

Het leukste evenement dat ik heb mogen meemaken waren de verjaardagen die gevierd werd bij de familie Damen. Een heel weekend lang hebben we flink wat uren gemaakt met het hele team. Hierdoor hebben we een geweldig feest kunnen neerzetten voor klanten die ons als team enorm hebben betrokken bij het feest zelf. Een super ervaring!

Stijn – Eventmanager