DOWN SOUTH TEAM – YLENIA

VANUIT UW VRAAG VERZORGEN WIJ MAATWERK

Voor mij is er geen ander evenementenbureau dat zulke uitgebreide en geperfectioneerde evenementen kan organiseren, en dit helemaal naar wens van de klant. Onze gasten zien dat veel passie in de events gestoken wordt en alles waargemaakt kan worden waar ze om vragen.

Wat ik bijzonder vind aan Down South, is hoe – door goede voorbereidingen die duidelijk zichtbaar zijn in de uitvoering – vlekkeloos een event telkens weer verloopt. Er zijn zoveel mogelijkheden voor onze klant wat betreft waar, wanneer en hoe een evenement wordt georganiseerd. De uitbreiding naar Dutch Foodie zorgt voor een extra dimensie van een evenement met de mobiele keuken of de Ofyr. Ook de leuke samenwerking en het goede contact met de vele terugkomende partners van Down South Events draagt bij aan de sterk neergezette evenementen. Net als de omgeving waarin we de events mogen waarmaken. Zuid-Limburg staat natuurlijk bekend om de mooie groene en rustgevende natuur. Hiermee wordt goed gespeeld, waarbij ik vooral denk aan de rally’s die ieder voorjaar weer van start gaan.

Ik hoop altijd dat ik aan de werkzaamheden kan bijdragen wat van mij verwacht wordt, en probeer er dan ook het beste van te maken. Iedere keer kom ik weer met plezier werken, welke taak ik ook krijg: hostess, horeca, opdrachten begeleiden tijdens een rally en ga zo maar door. Mijn sterke punten zijn mijn enthousiasme en de vriendelijkheid die ik overbreng aan de gasten.

Het is erg moeilijk om te kiezen welk event ik het leukste vond! Ik heb al heel veel leuke evenementen mogen meemaken. Ik denk dat ik het gaafste evenement nog mee moet maken. Zo heb ik altijd weer een leuk vooruitzicht. Rally’s vind ik ontzettend leuk om te doen. Tijdens een rally heb je toch echt het meeste contact met de klanten en zie je hoeveel plezier ze hebben in alles wat ze mogen meemaken tijdens het evenement.

Evenementen die me goed zijn bijgebleven en een indruk hebben achtergelaten zijn de haringparty in Maastricht, BBB en zeker ook de dineravond van Interclassics.

Ylenia – Eventmanager