PROJECT ARCUS COLLEGE

We houden van klanten die weer bij ons terug komen, zodat we weer een andere kant op kunnen met onze creativiteit om ze wederom een geweldige beleving kunnen bieden. Het Arcus college heeft een jaarlijks terugkomend event. Voor het derde jaar op rij kwamen ze bij ons terecht.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Het event van het Arcus college heeft ieder jaar een ander thema. Aan ons om dit zo goed en creatief mogelijk in te vullen, en de groep weer op een nieuwe manier te verrassen! Dit jaar vond het event plaats bij Kasteel Commanderie. Een prachtige unieke locatie, die het event meteen optilt naar het volgende niveau. De groep is de strijd aangegaan tijdens de Highland Games. Na dit harde werken hebben ze genoten van een feestmaal, bereidt met onze Ofyr en mobiele keuken.

De ervaring van onze klant

Alweer de derde keer nu hebben we een event laten organiseren door jullie. Wat was het weer een fantastische dag! Jullie weten iedere keer zo goed in te spelen op onze groep en op wat wij willen. Maar toch worden we iedere keer weer verrast. Het was helemaal te gek. Geen doorsnee event, maar alles op een creatieve manier ingevuld. Het ontbrak ons aan niets! Volgend jaar komen we zeker weer terug.

IMPRESSIE