Project Description

Home » Project » Boost – Launch party

PROJECT BOOST – LAUNCH PARTY

C for Charlie is een in Maastricht gebaseerd reclamebureau dat creatieve, sterke en unieke concepten neerzet. Ze vertellen het verhaal van hun klanten aan de wereld door middel van fotografie, videografie, animatie, grafisch design, web development en interieurontwerp. Diverse grote merken hebben gebruikgemaakt van de creatieve strategieën van C for Charlie om zo hun merk te laten groeien. Down South Events werkt samen met C for Charlie om de ideeën van het reclamebureau te vertalen naar een totaalconcept.

Zo ook voor de lancering van BOOST: een project dat Defensie ertoe leidt effectiever samen te werken. Tijdens de lancering van BOOST ontvingen de verschillende teams een pakket met daarin de start van hun eigen BOOST omgeving. Dit merk is speciaal ontwikkeld voor defensie om kennis te delen, beter samen te werken en een indruk te krijgen van de ontwikkeling en ideeën van andere teams.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Voor de lancering van BOOST hebben wij nauw samengewerkt met C for Charlie. Ieders kwaliteiten speelden een belangrijke rol in de organisatie van het BOOST totaalconcept. C for Charlie heeft de huisstijl en uitstraling van het merk ontwikkeld en de branding van BOOST verzorgd. Down South Events was de uitvoerende partij op de vloer, zorgde voor creatieve eventmanagers op locatie en dacht aan aankleding, decoratie, licht, geluid en hostesses.

Bij Down South Events vinden we het belangrijk dat ieders kwaliteiten worden benut. Dit werd tijdens de organisatie en uitvoering van de BOOST release party des te meer benadrukt. Wij hebben ons ingezet om de BOOST branding tot leven te brengen en te vertalen naar een uitgebreid en creatief totaalconcept.

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

De vraag naar totaalconcepten neemt toe vanuit onze klanten. Naast onze kernactiviteiten is er ook steeds meer behoefte aan de organisatie van grote bijeenkomsten, events of presentaties. Down South Events is hierin de perfecte partner. Ze zorgen er altijd weer opnieuw voor dat wij geheel ontzorgd worden. Daarnaast weten ze ons elke keer opnieuw te verrassen en feilloos aan onze wensen te voldoen waardoor wij altijd weer bij Down South Events terugkeren. We waarderen de korte lijntjes, het adequaat handelen, het meedenken en het altijd denken in oplossingen.

Het verbaast ons steeds weer opnieuw waar Down South Events zo’n groot team van bekwame, vriendelijke en aantrekkelijke mensen vandaan haalt die ons perfect vertegenwoordigen tijdens de evenementen… We zijn er enorm blij mee!

C for Charlie

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten