PROJECT DEMO PRODUCTIONS – LAUNCH PARTY

Demo Productions is een gewaardeerde partner van Down South Events, die grote events kracht bijzet door telkens gebruik te maken van de nieuwste audiovisuele technieken. Demo Productions richt zich op de zakelijke markt, publieksevenementen, particuliere evenementen en de verkoop van licht- en geluidsystemen. Van alle markten thuis dus! Ze worden ingezet bij congressen, bedrijfsfeesten, stands en symposiums, maar ook bij festivals en concerten. Down South Events verzorgt de exclusieve beleving van een event, Demo Productions zorgt voor de spectaculaire technische touch!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Tijdens de viering van het 20-jarig bestaan van Demo Productions, wilden zij natuurlijk breed uitpakken. Ze hebben met diverse partners samengewerkt om er een geweldige release party van te maken, compleet met hostesses, een loper in de DEMO kleuren, uitgebreide licht en techniek, een spetterend programma en de topper van de avond: de release van de nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo. De 350 aanwezige gasten hebben met volle teugen genoten. Tijdens deze launch party hebben onze hostesses bij binnenkomst direct de toon gezet. Zij hebben de gasten verwelkomd en voorzien van een drankje. Uiteraard pasten zij op subtiele wijze in het programma, door gebruik van een haarstukje in de kleuren van DEMO.

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Voor het feest ter ere van ons 20 jarig jubileum en presentatie van ons nieuwe logo heeft Down South vanaf het begin meegedacht over het totaalconcept van deze avond. Wat opvalt is het oog voor detail en out-of-the-box ideeën waar Giulia en haar team zich sterk in onderscheiden. Daarnaast hebben de hostessen gezorgd voor een bijzonder gastvrije ontvangst van onze gasten.

Mede door Down South hebben wij een prachtige avond neergezet en vele complimenten ontvangen.

Demo Productions

IMPRESSIE