Project Description

Home » Project » Franssen – 100-jarig jubileum

Project Franssen

Voor Bakkerij Franssen mochten we hun 100-jarig jubileum organiseren! Een prachtige dag mét een grote verrassing: deze fantastische bakkerij werd namelijk gekroond tot Hofleverancier!

Onze organisatie van dit evenement op maat
We houden van evenementen zoals deze, waarbij we alles van begin tot einde mogen organiseren. Daar komt misschien meer bij kijken dan je denkt! We hebben in overleg met de klant eerst het programma samengesteld en een voorstel gemaakt waarin alles werd opgenomen. Toen we allemaal op één lijn zaten, zijn we aan het organiseren geslagen!

Voor deze mooie gelegenheid hebben we de bar verzorgd met dranken en luxe broodjes, de decoratie, tenten en meubels. Natuurlijk mocht een gastvrije ontvangst van onze hostesse in bubbelrok niet missen. Om het hele event nog sfeervoller te maken hebben we ook gezorgd voor licht en geluid. Uiteraard moest dit allemaal wel vastgelegd worden. Daarom hebben we een foto- en videograaf laten komen die gezorgd hebben voor mooie beelden! Ons personeel heeft geholpen voor op- en afbouw, en natuurlijk verkeer regelen en beveiliging. Een compleet evenement waar we met plezier op terugkijken!

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten