PROJECT Qurios – Opening vakantiepark

Na uitgebreide verbouwingen en vernieuwingen ging het prachtige park van Qurios in Euverem dan eindelijk open. Dit mocht natuurlijk niet ongemerkt aan iedereen voorbij gaan. In het toch al zo mooie Euverem kunnen gasten nu helemaal tot rust komen in een grote diversiteit aan vakantiewoningen. Aan Down South Events de eer om dit park feestelijk te openen!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Daar hebben we natuurlijk geen gras over laten groeien. Verspreid over twee weken mochten leveranciers, werknemers en andere bijzondere deelnemers kennis maken met het vernieuwde park. Een evenement dat we slechts in een paar weken hebben opgezet. Maar met de hulp van ons geweldige team was dit zo gedaan!

De deelnemers mochten zelf kiezen wat ze overdag gingen doen: leerzame culturele activiteiten, een bijzondere rally in een klassieke kever of authentieke Vespa, of toch een sportieve tocht op mountainbikes? Wij regelden de activiteiten, de medewerkers en het online inschrijfsysteem. Ook voor de kids werd natuurlijk een speciaal programma georganiseerd. ’s Avonds werd de opening feestelijk gevierd met een echt festival inclusief food, drinks en entertainment.

IMPRESSIE