Home » Bedrijfsevenementen » Bedrijfsfeest
Loading...

HET  MOOISTE BEDRIJFSFEEST VIER JE SAMEN

Of het nu is voor een bedrijfsjubileum, een andere mooie gelegenheid of gewoon omdat het wel weer eens tijd wordt: een bedrijfsfeest is altijd bijzonder. Jullie bedanken het personeel voor hun inzet de afgelopen jaren, en nemen de tijd op terug en vooruit te blikken. Of misschien willen jullie wel uitgebreid de tijd nemen om afscheid te nemen van een van de partners of directeurs, of een jubilaris in het zonnetje te zetten. Onze eventmanagers organiseren voor jullie een onvergetelijk bedrijfsfeest en letten daarbij op de bedrijfsidentiteit en doelstellingen.

GEHEEL IN (BEDRIJFS)STIJL

Mijlpalen bereik en vier je samen. Jullie evenement mag dit gevoel dan ook uitstralen in aankleding, locatie, decoratie en entertainment. Het feest kan worden aangepast aan jullie eigen huisstijl of worden aangekleed in een specifiek thema. Wat dachten jullie van zomerse Ibizasferen, een echt casino met alles erop en eraan of een fun Oktoberfest? Uiteraard passen we de uitnodigingen, het jubileumlogo en sfeer hierop aan met een persoonlijke touch. Of de viering nu plaatsvindt op een externe locatie of in jullie bedrijfspand, wij zorgen voor een passende sfeer en uitstraling die geheel aansluit bij jullie wensen!

ZOVEEL VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Een bedrijfsfeest hoeft niet direct de vorm te hebben van een personeelsfeest dat ’s avonds plaatsvindt. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om dit te vieren!

  • Verrassende activiteiten om jullie samenwerking te testen! Geniet bijvoorbeeld van de heuvelachtige omgeving en de uitdagende spellen tijdens een oldtimer rally.
  • Een spetterend feest kan natuurlijk wel een mooie afsluiting zijn van een heerlijke dag. Laat ons de feestlocatie, aankleding, entertainment en medewerkers verzorgen. U hoeft alleen nog samen te feesten en genieten!
  • Culinaire invullingen om samen te genieten van heerlijk eten! Denk aan uitgebreide proeverijen naar wens of een heerlijke walking dinner om bij te praten en van prachtige gerechten te genieten.
  • Een verblijf met overnachting maakt de gelegenheid pas memorabel. Een dag vol activiteiten, fantastisch feest met overnachting vlakbij de feestlocatie, en ’s ochtends samen ontbijten. Dat is pas een feest vieren!
  • Of pak het kleiner aan met een informatieve bedrijfsborrel waarin jullie de afgelopen maanden en de cijfers bespreken, en samen brainstormen hoe de komende maanden eruit gaan zien. Een perfecte manier om bij te praten en elkaar te motiveren!
  • Maatwerk behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Heeft u al een idee hoe uw bedrijfsfeest eruit moet komen te zien? Laat het ons weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden!
Contact opnemen

Expertises