Home » Bedrijfsevenementen » Militair voor een dag
Loading...

WORD EEN MILITAIR VOOR ÉÉN DAG

De ultieme uitdaging in één event: militair voor een dag! Vroeg in de ochtend gaat het alarm… Tijd om op te staan! Geen minuut te laat komen, want ons team staat al voor u klaar. U wordt vandaag militair. Hierbij gaat het er niet om wat u wilt worden, maar wie u wilt zijn.

JULLIE INZET BEPAALT HET RESULTAAT

Werk samen, verleg jullie grenzen en haal alles uit jullie team. Een combinatie van uitdagende activiteiten, hard werken en samenwerken zorgen ervoor dat jullie alles uit uzelf én elkaar halen. De dag staat volledig in het teken van afzien, grenzen verleggen en op elkaar vertrouwen.

EEN COMPLETE ERVARING

Tijdens militair voor een dag dompelen we jullie geheel onder in het militaire leven. We zorgen voor een custom made pakket voorzien van een gepaste outfit en accessoires, legervoertuigen, kampement met legertenten en onvergetelijke teamopdrachten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tokkelbaan, kaartlezen, vlotbouwen, eerste hulp verlenen en meer? Het programma wordt aangepast op jullie team en doelen.

EEN WELVERDIENDE AFSLUITING

Na een dag hard werken verdient uw team een mooie afsluiting. Ze verwachten nog meer afzien, maar niets is minder waar… We sluiten af met een kampvuur, heerlijk eten, muzikale toevoeging en heel veel gezelligheid.

Contact opnemen

Expertises