Home » Bedrijfsevenementen » Schapen drijven
Loading...

SCHAPEN DRIJVEN IS HOT!

Samenwerken en een humoristische middag: ervaar het nu! Op een prachtige plek in het ZuidLimburgse Heuvelland zullen jullie alles leren over het leven van een schaapsherder. Jullie beginnen met een stuk Limburgse vlaai, waarna jullie direct in het diepe worden gegooid: probeer de schapen in hun hok te krijgen! Dit lijkt misschien eenvoudig, maar u zult verbaasd staan over hoe moeilijk dit in werkelijkheid is! Waarom lukt het een hond wel?

EEN GESLAAGDE COMMUNICATIETRAINING

Tijdens dit unieke programma weerspiegelen de Bordercollies uw gedrag. Hoe zorgt u ervoor dat uw gedrag het gewenste effect heeft? Dit en nog veel meer maakt het programma onge-merkt tot een leuke communicatietraining!

SCHAPEN DRIJVEN MET FAMILIE EN VRIENDEN

Natuurlijk is deze activiteit ook perfect om te doen samen met familie of vrienden. Met het hoge humoristische gehalte, de prachtige omgeving en de enthousiaste schaapsherder zorgen we voor de perfecte ingrediënten voor een geslaagde dag.

PAKKETTEN MET SCHAPEN DRIJVEN

Demo-beleving
Tijdens dit 1,5 uur durende programma maakt u op een informele manier kennis met de Schaapskooi. Ervaar het prachtige Limburgse landschap, waarna u de indrukwekkende kudde schapen al ziet staan! Een informatieve en educatieve beleving. Liever juist zelf aan de slag? Zie dan onze verschillende workshops!

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we dit programma aan van €19,95 p.p. tot €29,95 p.p. excl. BTW.

Teamuitje
Niet alleen kijken, maar ook doen! Samenwerken, snelheid, efficiëntie en humor gaan hand in hand tijdens dit 2 uur durende programma. Aan de hand van een viertal leuke en verrassende opdrachten en spellen dagen we de groep uit om het beste uit zichzelf te halen. Steekwoorden hierbij zijn communiceren en overleggen, waarna jullie een plan maken en aan de slag gaan. Wie scoort het beste en gaat met de winst naar huis?!

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we dit programma aan van €44,95 p.p. tot €49,95 p.p. excl. BTW.

Teamtraining
Tijdens de teamtraining bieden we diepgang die verder gaat dan alleen een leuke middag. Gedurende 2,5 uur zal onze trainer de groep aanvoelen en bewust maken van de werkwijze en communicatie, maar ook de pijnpunten binnen de organisatie. De schapen en de herdershond zijn hier namelijk de ultieme weerspiegeling van! Onze trainer heeft jarenlang ervaring bij defensie en weet telkens weer een waardevolle training met diepgang neer te zetten.

Afhankelijk van het aantal deelnemers bieden we dit programma aan van €69,95 p.p. tot €89,95 p.p. excl. BTW.

VUL HET SCHAPEN DRIJVEN AAN MET FOOD!

Van het schapen drijven een volledige beleving maken? Ook dat is mogelijk! We verkopen huisgemaakte limonade in flesjes. Makkelijk, snel en nét even anders. Verder kunt u de volgende onderdelen optioneel bijboeken:

  • Limburgse vlaai met koffie en thee: €9,50 p.p. excl. BTW
  • Lunch op locatie: €21,50 p.p. excl. BTW
  • Barbecue met frisse salades en keuze uit vlees, vis en vega: €39,95 p.p. excl. BTW

Genuttigde dranken verrekenen we op nacalculatie.

Contact opnemen

Expertises