Home » Marketing evenementen » Klantbeleving
Loading...

ONZE CLIENT EVENTS VERZEKEREN EFFECTIEF NETWERKEN

Als ondernemer heeft u een vast klantenbestand, een breed netwerk en contact met mogelijke nieuwe relaties. Met dit netwerk doet u iedere dag zaken. Maar wanneer heeft u op persoonlijk vlak contact met uw relaties? En hoe laat u echt zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat? Een klantevent of relatiedag is een passende en professionele manier om uw klanten beter te leren kennen. Bovendien geeft het uw klanten de kans om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Een succesvol relatie-event resulteert daarnaast in een uitbreiding van uw klantenbestand, het ontvangen van zinvolle feedback en het wederzijds inspireren. Dit alles zal zorgen voor mooie nieuwe opdrachten!

EEN KLANTENDAG VAN A TOT Z

Wat past het beste bij uw bedrijf en netwerk? Een gezellige bijeenkomst met bedrijfspresentatie en walking dinner? Een uitgebreide open dag waarbij u laat zien wat allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf? Of pakt u het nog groter aan en kiest u voor een congres, beurs of symposium? Waar uw voorkeur ook ligt, wij organiseren dit van plan tot evaluatie. Een van onze eventmanagers is uw punt van contact en regelt voor uw bijeenkomst de geschikte locatie, uitnodigingen, catering, sprekers, entertainment en zoveel meer. Onze medewerkers zijn bedreven in gastvrijheid en zorgen voor de gewenste bedrijfsuitstraling!

TIPS VOOR EEN GESLAAGD EVENEMENT

Of uw voorkeur nu ligt bij een intiem of groots evenement, de nodige tips zullen u op weg helpen!

  • Denk na over de doelgroep en het doel van het event. Waarom wilt u dit organiseren en voor wie?
  • Zorg dat u opvalt en dat u een event met meerwaarde biedt. Waarom moet een klant voor uw event kiezen? Zorg voor een opvallende naam, originele uitnodiging en vooral een programma met meerwaarde.
  • Maak een draaiboek zodat iedereen precies weet wat wanneer gebeurt en u mogelijke gaten in het programma of de organisatie op tijd ontdekt.
  • De juiste promotie zorgt voor een drukbezocht evenement! Creëer een aparte website, maak folders en promoot het evenement op social media.
  • Een goodiebag met visitekaartje, folder en items met uw merk zorgen ervoor dat de klant u niet snel zal vergeten.
Contact opnemen

Marketing Evenementen