Loading...

DE ULTIEME OPENING VAN UW BEDRIJF, LOCATIE EN MEER!

Yes! Na al dat harde werken en die lange dagen is uw nieuwe bedrijfslocatie eindelijk geopend! Wat nu? Hoe zorgt u voor naamsbekendheid? Door middel van een spectaculaire opening natuurlijk. Onze eventmanagers zetten een grootste opening neer, waardoor uw doelgroep direct weet wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Ze zullen u zeker niet snel vergeten! Wij organiseren uw hele event, of dit nu gaat om de opening van uw bedrijf, nieuwe locatie of heropening.

UW BEDRIJFSIDENTITEIT ALS RODE DRAAD

Uw bedrijf is natuurlijk het belangrijkste tijdens een opening. Daarom zorgen we ervoor dat uw bedrijfsidentiteit de rode draad vormt van het event. Dit kan gedaan worden middels de decoratie in kleuren en met logo van uw bedrijf, maar ook door hostesses neer te zetten die uw gasten alles weten te vertellen over de historie, ontwikkelingen en uitvoering die geleid hebben tot de opening.

EEN OPENING VAN A TOT Z

Hoe gaan we beginnen? Samen zitten we aan tafel om te bespreken wat u wilt bereiken met het openingsfeest en welke doelgroep u voor ogen hebt. Hierna kunt u alles overlaten in de professionele handen van onze eventmanagers. Zij verzorgen het voortraject, waarin ze een uitgebreid voorstel maken, een marketingplan creëren en het entertainment, de decoratie, het meubilair en de medewerkers boeken. Als alles compleet is zetten ze samen met onze hosts, hostesses en de rest van onze ervaren crew een geheel event neer. Optioneel nemen we tijdens het event zelfs even het management over, zodat u zich tussen de gasten kunt mengen. Uiteraard verzorgen we ook het opruimen en de evaluatie achteraf!

Contact opnemen

Marketing Evenementen