Loading...

BABYBORREL VAN A TOT Z

Als u die kleine eindelijk in uw armen houdt, wilt u hem of haar natuurlijk aan de hele wereld laten zien. Alle familieleden, vrienden, collega’s en bekenden hebben maandenlang meegeleefd en kunnen niet wachten om na de geboorte een kijkje te komen nemen. Omdat al die kraamvisite moeder en baby snel te veel kan worden, is een babyborrel dé oplossing. U ontvangt al het kraambezoek in één keer tijdens een kraamfeest in stijl. Zowel bij de organisatie als uitvoer van een babyborrel komt veel kijken: aankleding, locatie, eten, drinken… En natuurlijk wilt u vooral genoeg tijd doorbrengen met uw gasten. Wij helpen u zowel bij de organisatie van de babyborrel als bij de uitvoer. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de visite voorzien van een hapje en een drankje, en kunt u zich volledig concentreren op de baby en uw gasten. Dat scheelt een hoop stress!

ORGANISATIE VAN BEGIN TOT EIND

Of u nu voor een kleine en knusse bijeenkomst kiest of voor een groot feest, het organiseren van een babyborrel omvat veel verschillende elementen. Onze eventmanagers ontnemen graag uw zorgen en verzekeren dat niets wordt vergeten bij de organisatie van uw babyborrel. Bovendien wordt een eventmanager aan u toegewezen, zodat u ten alle tijden één aanspreekpunt heeft en niet met verschillende leveranciers rekening hoeft te houden. De eventmanager zal met u bespreken hoe u de babyborrel invulling wilt geven. Is er een bepaald thema waar wij rekening mee moeten houden, of mogen we zelf een huisstijl ontwikkelen? We verzorgen de uitnodigingen, en zo nodig ook de geboortekaartjes, die naar uw familie en vrienden worden gestuurd. Het thema wordt doorgevoerd in de gehele organisatie. Met als resultaat een op maat gemaakte babyborrel waar u nog lang van zult nagenieten!

LOCATIE EN DECORATIE

De locatie van het feest is natuurlijk afhankelijk van de aard van de babyborrel en het aantal gasten. Zo kan het feest bij u thuis plaatsvinden, maar u kunt ook kiezen uit één van onze prachtige locaties. Waar uw keuze ook op valt, wij kleden de locatie aan in de gewenste stijl en themakleuren. We zorgen dat de locatie genoeg te bieden heeft voor de aanwezig kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan elementen zoals een springkussen, fotobooth, gastenboek, geboortebord en de nodige slingers en balonnen. Ook de bedankjes voor uw gasten mogen natuurlijk niet missen!

SNACK IN STIJL

De hapjes en drankjes worden aangepast aan het thema. Uw gasten worden stijlvol verwelkomd met een signature welkomstdrankje. Snacks, taart, cupcakes, soesjes en natuurlijk beschuit met muisjes in de gewenste kleuren, misschien wel versierd met uw eigen logo! Mocht het wenselijk zijn, dan verzorgen wij ook een heerlijke lunch of diner.

GENDER REVEAL PARTY

Nog niet bevallen, maar wel op een feestelijke manier ontdekken of u een jongen of een meisje krijgt? Gender reveal party’s zijn helemaal in. Vier samen met al uw geliefden dat u zwanger bent met als hoogtepunt de gender reveal! Ook voor dit feest verzorgen wij de complete organisatie, inclusief de locatie, aankleding en het eten en drinken. Met bijkomend onderdeel natuurlijk de gender reveal. Wat een verrassing!

CADEAUTIP

Uitgenodigd voor een babyborrel en op zoek naar een origineel cadeau? Geef de kersverse ouders een jarenlange herinnering cadeau in de vorm van een fotoshoot. Onze professionele fotograaf zal ouders en baby in de watten leggen tijdens deze babyshoot. Met als resultaat prachtige foto’s voor aan de muur, in een fotolijst of in een fotoboek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.