Home » Privé evenementen » Verblijf en beleef Limburg
Loading...

BELEEF HET BOURGONDISCHE LEVEN

Wij geloven in samen genieten. Met elkaar maak je de mooiste herinneringen, dus neem tijd hiervoor! En waar kun je dat beter doen dan in het Zonnige Zuiden? Zuid-Limburg heeft zoveel te bieden. Van ontspannen in de prachtige omgeving tot een citytrip naar levendige en karakteristieke steden zoals Maastricht en Valkenburg. Beleef het Bourgondische leven en de Limburgse gastvrijheid tijdens een origineel dagje uit met de leukste activiteiten en ga op avontuur in de stad tijdens een ontspannen avondprogramma! Welke vorm het ook aanneemt, een vakantie in Limburg gaat zeker niet snel vervelen. Wij helpen graag mee met de organisatie van verblijf en activiteiten in deze mooie provincie.

DE MOOISTE ACCOMMODATIES

Verblijf in een accommodatie die past bij jullie gezelschap en het doel van jullie vakantie. Zijn jullie echte buitenmensen en willen jullie van de natuur en het heerlijke weer genieten? Kies dan voor een camping midden in de Limburgse omgeving. Houden jullie van uitgebreid koken en lange avonden samen doorbrengen? Onze groepsaccommodaties zijn hier ideaal voor. Kies voor een luxe vakantiewoning of -appartement en geniet van de privacy en elkaars gezelschap. Liever ultiem ontspannen en genieten van luxe? Zuid-Limburg bevat ontelbare luxe en prachtige hotels waar jullie helemaal tot rust kunnen komen!

ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Net als de accommodatie worden ook de activiteiten aangepast aan jullie gezelschap. De keuze voor invulling van jullie verblijf is geheel afhankelijk van jullie voorkeuren. Kiezen jullie voor sportief, cultuur, natuur, culinair of een combinatie? Tijdens jullie verblijf kunnen jullie genieten van outdoor activiteiten in de Limburgse natuur, zoals een fietstocht, kruidenwandeling of een op maat gemaakte rally. Samen smullen van heerlijk eten en drinken kan natuurlijk ook tijdens heerlijke proeverijen. Of kies voor een kookworkshop met een educatief of competitief tintje. Als jullie echt unieke activiteiten willen doen mogen de Valkenburgse grotten natuurlijk niet missen. Ga op avontuur in de mergelgroeve tijdens een wandeling of het grotbiken!
Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze eventmanagers!

VAN VRIJGEZELLENFEEST TOT FAMILIEWEEKEND

Jullie hoeven geen excuus te hebben op eropuit te gaan in het Heuvelland, maar een mooie manier om iets te vieren is het natuurlijk wel! Laat ons altijd weten waarom jullie kiezen voor een vakantie of weekendje weg naar Limburg zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Bij een vrijgezellenuitje zetten we het feestbeest natuurlijk in het zonnetje, en bij een familiedag of vriendenweekend zorgen we voor passende activiteiten voor de hele familie of vriendengroep. Waar jullie ook voor kiezen, onze maatwerk evenementen zullen een verrassing zijn voor het hele gezelschap!

Contact opnemen

Privé evenementen