Home » Privé evenementen » Weddingplanner
Loading...

ONZE WEDDINGPLANNERS MAKEN VAN JULLIE BRUILOFT DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN

Sinds het moment van verloven hebben jullie er vast al veel over nagedacht en gesproken: dé dag. Jullie trouwdag, waarop jullie dromen werkelijkheid worden. De dag dat jullie liefde wordt gevierd ten overstaan van jullie vrienden, familie en andere geliefden. Op de bruiloft willen jullie als bruidspaar natuurlijk alle aandacht aan elkaar en aan jullie gasten besteden. Niet aan alle leveranciers en alle dingen die nog geregeld moeten worden voor het huwelijksfeest. Onze weddingplanners verzorgen de gehele huwelijksdag, van begin tot eind. Zij zorgen ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

VOORBEREIDING

Bij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken. Gedurende de gehele organisatie houden onze weddingplanners rekening met jullie wensen en jullie beeld van de grote dag. Jullie zullen constant één aanspreekpunt hebben, die vanaf het eerste adviesgesprek mee door het hele traject loopt. Samen gaan jullie op zoek naar de perfecte bruiloft styling en een trouwlocatie die daar naadloos op aansluit. Ook de uitnodigingen passen geheel bij het thema door de ontwikkeling van een eigen huisstijl en logo. Onze weddingplanners verzorgen de verwerking van de RSVP’s, de aankleding van de locatie, het draaiboek en de fotograaf. Gedurende de trouwdag zelf functio-neert de weddingplanner tevens als ceremoniemeester.
Gezien de full concept aard van de bruiloften die wij organiseren adviseren wij rekening te houden met een budget van minimaal €20.000,-.

GEEF HET JA-WOORD TIJDENS EEN PRACHTIGE CEREMONIE

De ceremonie is het meest emotionele en intieme gedeelte van de bruiloft. Jullie zien elkaar misschien voor het eerst die dag en verklaren tegenover al jullie geliefden de rest van jullie leven samen door te brengen. Voor zo’n emotioneel moment regelen we een professionele trouwambtenaar die de ceremonie op een passende manier begeleidt. Na het uitwisselen van de geloftes en de trouwringen is het feest natuurlijk niet ten einde! We verzorgen de champagne, bruidstaart en zo nodig het trouwvervoer naar een externe locatie waar een diner, feest of andere vorm van viering plaatsvindt. Het is tenslotte jullie dag!

HET BRUILOFTSFEEST

Jullie zijn getrouwd, dat moet gevierd worden! Na de trouwreceptie en de openingsdans barst het feest los. De weddingplanner zorgt voor de juiste entertainment en aankleding voor jullie huwelijksfeest. Of jullie nu kiezen voor een DJ of live band, ons entertainment zorgt voor een volle dansvloer! Het bruidspaar en de gasten genieten van een avond vol heerlijke hapjes en drankjes met genoeg entertainment zoals een fotobooth en andere nodige verrassingen.

GELOFTES HERNIEUWEN

Door het hernieuwen van de geloftes beloven jullie nogmaals trouw aan elkaar te zijn en voor de rest van jullie leven samen te blijven. Bij zo’n mooie gedachte hoort een mooi feest! Of jullie dit nu klein en intiem willen vieren of groots en uitbundig, onze weddingplanners helpen jullie bij het organiseren van het feest en het opzetten van de ceremonie.

DE ULTIEME BRUILOFT CHECKLIST

Bij het organiseren van een bruiloft moeten veel stappen doorlopen worden. Onze weddingplan-ners houden gedurende het gehele proces in de gaten of alles voor de bruiloft geregeld wordt. Toch blijft het fijn om zelf een checklist bij te houden. Daar willen wij graag een handje bij helpen.

Hierbij de belangrijkste punten om af te strepen bij het organiseren van een bruiloft:

  • Doe inspiratie op. Maak een moodboard en brainstorm samen over hoe jullie dag eruit komt te zien. Niet alleen krijgen jullie zo een duidelijker beeld van de bruiloft, maar zorgt dit ook voor een hoop voorpret.
  • Bepaal jullie trouwbudget. Op basis van het budget kunnen belangrijke keuzes gemaakt worden en weten jullie beter hoe de bruiloft eruit komt te zien.
  • Maak een gastenlijst. Door het maken van een gastenlijst wordt het duidelijk hoeveel mensen naar de bruiloft komen en of dit binnen jullie budget pas.
  • Leg de trouwdatum en trouwlocatie vast. En – niet geheel onbelangrijk – vergeet niet vrij te vragen van jullie werk.
  • Stel iedereen op de hoogte. Stuur de save the dates en uitnodigingen op tijd en maak een website zodat iedereen om de hoogte kan blijven. Vraag jullie getuigen, bruidsmeisjes, bruidsjonkers, ceremoniemeester en andere belangrijke personen. Denk ook aan het re-gelen van een menukaart, tafelkaartjes, bedankkaarten en een gastenboek.
  • Boek het entertainment voor de bruiloft. Denk hierbij niet alleen aan de band of DJ voor het feest en (live) muziek voor de ceremonie, maar ook aan een fotobooth, een foto- en videograaf die alles vastleggen en entertainment voor uitgenodigde kinderen.
  • Boek de catering. Denk hierbij aan de bruidstaart, het diner, de lunch, hapjes en drinken. De beste cateraars zorgen voor eten dat wordt afgestemd op het thema, zoals originele foodtrucks of een huwelijkstaart in de juiste kleuren!
  • Hoe gaan jullie er uit zien op de trouwdag? Wacht niet te lang met het passen van trouw-jurk en/of trouwpak en het boeken van een visagist en kapper. Vergeet ook zeker de trouwringen niet.
  • Decoreer de trouwlocatie(s). Denk niet alleen aan jullie eigen uiterlijk, maar ook aan de de-coratie van de trouwlocatie! Welke bloemen kiezen jullie, is er een bepaalde stijl of the-ma en moet alles dezelfde kleur hebben?
  • Maak een draaiboek. Plan de dag zelf en bespreek dit met jullie getuigen en ceremonie-meester, zodat iedereen op de hoogte is.

Lijkt dit allemaal erg veel en zien jullie door de bomen het bos niet meer? Onze weddingplanners zorgen ervoor dat alles wordt geregeld. Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Contact opnemen

Privé evenementen