Project Description

Home » Project » DAF Trucks – DAF Trucks experience

project DAF Trucks – DAF Trucks experience

DAF heeft een jaarlijks terugkomend event waarbij klanten uit binnen- en buitenland mogen ervaren hoe het is om in een echte DAF truck te zitten. Tijdens deze unieke rally reden de DAF trucks door het Heuvelland, waarbij diverse stoplocaties werden aangehouden.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Onze mooie samenwerking met Vaalsbroek kwam tot uiting tijdens dit event. Zij verwezen de klant door naar ons, zodat wij bij konden dragen aan de organisatie van dit geweldige event. Deze aanbevelingen maken het werk zo mooi!

In de aanloop naar het event hebben we bijgedragen in de organisatie van het event en de samenwerking met DAF zelf. Belangrijk was om flexibel te zijn en constant nieuwe ideeën aan te dragen. Het hele event duurde namelijk twee weken, dus genoeg ruimte voor onze creativiteit! Tijdens het event zelf hebben onze hostesses de groepen begeleid en welkom geheten op diverse locaties. Tevens hebben we op het terrein waar de trucks rondreden een luxe strandtent geplaatst, inclusief bar en meubilair. Hier hebben we de hele dag gezorgd dat zowel chauffeurs als klanten niets te kort kwamen!

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Je komt zelden zo’n goed evenementbureau als Down South tegen. Jong, dynamisch, efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Niets is te veel.

Wij – DAF – schakelden Down South in tijdens de organisatie en uitvoering van ons vocational event. Op een prachtige locatie, in the middle of nowhere bouwden ze een prachtige tent, zorgden zij voor een hapje en een drankje, werden de gasten verwelkomt door vriendelijke, ervaren hosts. Zelfs met alle last minute wijzigingen, gingen ze zeer flexibel om.

Wat ik zelf als zeer prettig ervaarde, was het feit dat ze altijd bereikbaar waren en dat er oprecht interesse werd getoond in het event, het verloop ervan en de uitvoering ervan.

Ik heb alleen maar bewondering voor Giulia en haar team. Giulia is zeer professioneel bezig met haar vak en haar hosts zijn jong, fris enthousiast. Met Down South wordt je op alle vlakken ontzorgd . Precies wat je nodig hebt als je een event draait. Dan moet je je focussen op de essentiële dingen en de rest moet je kunnen overlaten aan derden.

Tip van één opdrachtgever aan een toekomstige opdrachtgever: geef Giulia de ruimte om met je mee te denken en dan kom je tot zeer creatieve, leuke ideeën die uitmonden in een topevent.

DAF

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten