Project Description

Home » Project » Martine & Bas – Trouwjubileum

PROJECT Martine & Bas- Trouwjubileum

De meeste gezelschappen bestaan uit jong en oud. Hoe ga je daarmee om? Martine en Bas kozen voor hun 10-jarig huwelijksfeest voor een programma waarbij de volwassenen en kinderen werden opgesplitst en beiden een gepast programma volgden!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Uiteraard zijn wij van mening dat het altijd tijd is voor een goed georganiseerd event!

Maar wanneer gasten ons vanuit Zwitserland contacteren voor de organisatie van een jubileumfeest in Zuid-Limburg dan gaat ons event-hart uiteraard sneller kloppen.

Persoonlijk vonden wij het erg leuk dat Martine en Bas kozen voor een programma waarbij de volwassenen een dagprogramma in de vorm van een keverrally deden en de kids onder leiding van onze persoonlijke nanny’s meegenomen werden voor een dag vol kinderentertainment!

De dag werd gezamenlijk afgesloten met een diner en feestavond.

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Na een voorspoedige thuisreis zijn we weer terug in Zwitserland en weer gewoon aan het werk. We hebben in de auto uitgebreid kunnen napraten over ons prachtige feest. Van onze gasten krijgen we enorm veel leuke reacties. Iedereen is echt super enthousiast en nog aan het nagenieten.

Heel erg bedankt voor jullie organisatie en inzet op de dag zelf.

Jullie hebben een hartstikke leuk team met mensen die allemaal zeer professioneel, betrokken en enthousiast werken, zonder op de voorgrond te treden.
We waren ook heel blij met de locatie Altembrouck. Goede keuze. Personeel van Altembrouck was ook zeer hulpvaardig en vriendelijk. Vooral de oudere heer die er bij was heeft een bijzondere positieve indruk achtergelaten!

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten