PROJECT Paviljoen aan de Maas

Een bijzondere tijdelijke evenementenlocatie op een prachtige plek midden in Maastricht. Samen met enkele partners kwam dit idee op tafel te liggen, waarna het concept Paviljoen aan de Maas al snel was geboren. Eind 2019 zou dit grote paviljoen enkele maanden worden opgezet in de tuinen van Kasteel Hoogenweerth in Maastricht. De perfecte plek voor enkele bijzondere evenementen!

Onze organisatie van dit evenement op maat
Een van deze evenementen was een benefietdiner van Ronald McDonald Huizen Limburg. Voor deze benefietavond wilden we niet alleen onze gasten een mooie avond geven met een vijfgangendiner, entertainment, toespraken en een exclusieve veiling, maar vooral zoveel mogelijk geld ophalen voor Ronald McDonald Huizen Limburg. We hebben een website opgezet, mediapartners gevonden en uitnodigingen verstuurd. Binnen no time hadden we 150 tickets verkocht! Maar daar bleef het niet bij. Door prachtige veilingstukken op de avond zelf te veilen, en de mogelijkheid te bieden om te doneren, hebben we een bedrag opgehaald waar zelfs wij stil van werden. Maar liefst €32.000,- ging naar Ronald McDonald Huizen Limburg!
Naast dit bijzondere evenement, mochten we nog op meer momenten gasten verwelkomen in het paviljoen. Zo vonden er verschillende gala’s en bedrijfsfeesten plaats. Ook een nieuwjaarsborrel mocht natuurlijk niet ontbreken!

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Van een plan naar een GROOTS nachtzoendiner! Deze avond gaat voor onze Ronald McDonald Huizen Limburg de boeken in als uitzonderlijk succesvol. We maken een diepe buiging voor de organisatie van zowel Down South Events, Ler de Boer als Black Label hotels, Martin Hendricks en hun teams.

Alles werd uit handen genomen, van de uitnodigingen tot het ontvangst, van de entertainment tot de voortreffelijke diners, geheel ontzorgend en stijlvol. Beide partijen hebben de organisatie van het diner geheel kosteloos aangeboden, waarvoor onze warme dank.

Dit noemen we ondernemen met het hart op de goede plek.

Namens de Ronald McDonald Huizen Limburg,
Thea Coolen, manager Kindervallei
Margo de Kock, manager Huis Maastricht

IMPRESSIE